First Impression: Pure Nuff Stuff мостри

2 comments

Не знам от кога отлагам този пост, но бях възпрепятствана от това, че нямам напоследък много свободно време да снимам и пиша, въпреки че имам муза. Надявам се първите ми впечатления от тези продукти да ви бъдат от полза и да ви помогнат при избора, ако сте се насочили към Pure Nuff Stuff. Аз все още не съм свършила всички мостри изцяло, даже някои съм ги ползвала прекалено малко, но това е просто пост за първите ми впечатления и ще кажа неща, които са забележими от няколко теста, няма да правя подробно ревю.


Информация за поръчката
Поръчката направих от официалния сайт на марката, който може да видите - тук.
Доставката е от UK, цената ѝ е 5 паунда. Плащането се извършва чрез директно въвеждане на данните от кредитната/дебитната ви карта. Пристигнаха за около 1 седмица, което е нормално за доставки от UK.

Продуктите на марката може да откриете още на Зоя.БГ или в Смесен магазин.

Avocado Cleanser
Това е продуктът, който, след като го изпробвах с мострата, веднага си взех в пълен размер. Не знам дали помните вече, но ви показах през лятото една кутия, чието съдържание скрих, но сега ще споделя, за тези, които четат внимателно, че в нея имаше механична четка за почистване на лицето. Няма да споделям каква точно е и впечатленията си от нея, защото ще и отделя един цял пост, но го казвам сега, защото това почистващо кремче на PNS го използвам само с нея. Пробвала съм и без, но ефекта с четката ми харесва повече, защото самата тя "задълбава" с почистването. Кремът е леко мазен, но не искам да си представяте веднага лъщящо лице и други такива... Подходящ е според мен точно за този период от годината есен-зима, защото има и хидратиращи свойства, в никакъв случай не оставя кожата опъната, след като го използвате, точно защото има по-различна консистенция от нормалните измиващи гелове или сапуни. 

Cream Dream
Това е другият продукт, който искам да си взема в пълен размер, но едва ли ще бъде скоро, защото имам нов крем за лице, който чака. Кремът за мен е добра основа за грим, защото не е много тежък. Няколко пъти го използвах, преди да се гримирам и не видях някакви проблеми с лъщяща кожа, но аз използвам пудра, което със сигурност е допринесло за добрия вид на грима ми. Попива сравнително бързо и има страхотно омекотяващо свойство. Моята разновидност е "Geranium & Lemon" и ухае много приятно. Предлагат също "Rose & Vanilla" и неароматизиран. 

Nourishing Night Cream
Oстанах с впечатлението, че този крем има в малка степен по-тежка структура от "Cream Dream". Не знам дали си въобразявам, но нощния крем остава една идея по-мазна кожата и сякаш попива малко по-бавно. Има разлика в ароматите. Този крем се предлага само в ароматизирана (не пише с какво точно) и неароматизирана версия. Моят е ароматизиран и мирише добре, но със сигурност аромата на Cream Dream "Geranium & Lemon" ми харесва повече. 

Problem Skin Moisturiser
Този крем има най-лека текстура и някак по особена, сякаш има някакви мнооого ситни частици, които не се усещат по някакъв начин, но на пръв поглед оставаш с такова впечатление като го гледаш. Ароматът му е някак... странен. На мен ми мирише на ракия и колкото и пъти да си го слагам, не се променя. :D Дадох на мама да го помирише и тя каза, че не и мирише на ракия, но... Попива по-бързо от горните два крема и мазното усещане се маха също така по-бързо. 


Intensive Body Cream
Този крем-лосион има най-тежката консистенция от всички продукти, но реално попива много бързо и не след дълго вече не се усеща по кожата. Мирише особено, не много приятно, но и не толкова зле, че да ви стане гадно да го използвате. Може да избирате от "Tantra blend" и неароматизиран вариант. Аз избрах моята мостра да е "Tantra blend". Въпреки че попива бързо, аз обичам по-леки консистенции за лосиони за тяло и не бих си го взела в пълен размер.

Body Bliss
Ако си взема лосион за тяло от марката, то задължително ще бъде този. Има много лека консистенция, чак май прекалено течна като за лосион. Попива адски бързо и не оставя изобщо лепкаво, нито мазно усещане. Моята разновидност отново е "Geranium & Lemon" и мирише също толкова прекрасно като Dream Cream-а. И тук имате опция да избирате от още няколко разновидности - "Rose & Vanilla" и неароматизиран.

Heavenly Hands
Кремът е с консистенция като на Cream Dream. Попива отново бързо и оставя кожата на ръцете супер кадифена и хидратирана за дълго време. Ароматът му е много приятен. Предлага се в 2 разновидности - ароматизирана и неароматизирана. Моята е първата. 

Heavenly Feet
Консистенцията също не е по-тежка от тази на горния крем. Попива бързо, но както почти всички кремове, които си нанасям на ходилата, след като тръгна да ходя и имам чувството, че са ми станали толкова гладки, че мога да се подхлъзна и да падна, хахах. Усещането със сигурност не е мазно. Чувства се съвсем леко охлаждащо действие. Има ментов мирис. Определено ми допада и бих си взела техния крем за ходилата, със сигурност.


Надявам се, че ви е бил полезен този First Impression пост и 
да не съм ви разочаровала, че и без друго ви карах да чакате 
толкова дълго време.

Поздрави,
Нина

2 comments

  1. Беше ми интересно да прочета за тези мострички :) Сега се чудя как ли миришат здравеца и лимона заедно? За нощния крем - нормално е да е по-тежък, това му е идеята все пак ;) Автоматичната четка мисля, че зная коя е, но ще си трая :D
    И ако позволиш - охлаждащо, а не охладително :*

    ReplyDelete
  2. Мостричкиии <3

    ReplyDelete