TAG: Нека допишем историята на реките!

2 comments

Да, правя това напълно импулсивно, вдъхновена от Ан и последния ѝ пост. Така се раждат много велики неща, нали? Дано. Всички ние в блогосферата правим какви ли не tag-ове, които се въртят в десетки блогове - отговаряме на различни въпроси, споделяме разни неща за себе си, но аз реших да направя този tag, който ще бъде насочен към споделянето на една единствена информация, за да може тя да достигне до колкото се може повече хора. Защо ли? Защото смятам, че е важно и съм посветила отделен пост за това, който може да видите - тук.
 
Хората посягат към алтернативна козметика, препарати и други "еко" неща, което, по мое мнение, се случва най-вече, защото напоследък нашумя да бъдем "зелени", но за съжаление масата не се интересува от сериозните проблеми на околната среда, което е свръх жалко и лицемерно. Нужна е активна дейност и да покажем ясна позиция! Ако не знаете и сте объркани - четете. Бъдете информирани!

Правилото е само едно!
1. Оставете линк към подписката (http://goo.gl/XC8rlf) и подпиште!
Може да тагвате колкото си искате хора или да оставите тага отворен за всички, които имат желание да се включат! Споделете, ако искате, и защо смятате, че разпространението на тази информация е важна и защо хората трябва да подпишат! 

Благодаря! 
Поздрави,
Нина

2 comments

  1. the Beauty in my LifeNovember 6, 2014 at 8:17 PM

    Чудесна инициатива! Тъкмо се тюфках, че не успях да се подпиша наживо, та пуснах онлайн. Разпратих и на приятели. Успех!

    ReplyDelete
  2. Благодаря много, че подкрепи! :) <3

    ReplyDelete