One Of My Days: Блогърска среща #4

10 comments

Ехеее, откога не съм правила пост от тази рубрика!? Последният, който бях пуснала на 13 ноември, 2014 (може да го видите - тук), дори не беше съвсем стандартен такъв, а и този няма да бъде съвсем пълен, но пък ще отрази няколко събития от моя ден (11.01.2015), които никак няма да бъдат обикновени! :D :)
Основното събитие от деня беше поредната блогърска среща, която си бяхме организирали на нашето малко блогърско задружно крю. Тази снимка я направих непосредствено, след като слязохме от тролейбуса и се отправихме (по диагонал, Антоанета, по диагонал) към Starbucks. (Дори на снимката следата от самолета почти се явява диагонал на правоъгълника, та, Ан, може този път и да разбереш горе-долу какво е "по диагонал", хаха. Опитвам се да бъда шегаджийка като теб, но едва ли ми се получава. Часът е 2:54, не ми е лесно, ти ме остави преди известно време, защото много ти се спяло... да... Отклонението ще стане твърде дълго, а и никой, освен теб и мен, няма да схване нещо от написаното.)
И така, след като минахме (по диагонал) през градинката, се озовахме право в Starbucks, мястото, което не пропускаме, когато сме на блогърска среща... май. :D Оказа се, че всички мислят, че е нужно вече да ми дават безплатно напитките там, защото съм им била... рекламно лице..., но това за съжаление не се случи и едва ли ще се случи. :D Седнахме отвън и, въпреки че по едно време ни стана леко хладно, беше по-добрата опция от жегата, която беше вътре. Бяхме посетени и от г-н Рижата брада. Ники, ако четеш това, как беше наргиле партито? :D 

На снимката (долу):
Мани - MannieRox
Мери - Berry's Place
Тони - AANN
Светла - Girl's Temptation

Вижте блоговете им, едни от любимите ми в българската блогосфера са! :3 
Е, няма да съм аз, ако не снимам залеза, нали? :D А небето беше особено приятно.
Това е единственото сполучливо селфи, което успях да си направя със Светла, а другите две снимки под тази са направени от Мани.

Тук съм с двете прекрасници - Ан и Светла. <3


А на тази снимка изглеждам някак много щастлива и реших да я споделя. Беше наистина прекрасно, но за блогърските срещи, които си правим, това е нещо напълно нормално. <3
Няма как да не споделя и личния ми билборд, който Йо, изработи. 
Очаквайте го скоро по магистралите! :Д 


С част от момичетата решихме да хапнем и след като 10 пъти повторих "Supa Star", момичетата нямаше как да не съгласят да идем точно там. След латето и чая, изобщо не ми беше до супа, но реших да хапна макаронена салата, която ми хареса доста. 

Следващото важно събитие беше концерт, който исках да посетя, но на който почти се бях отказала да ходя. С Ан се прибрахме и някак реших все пак да ида и магически успях да я убедя да дойде с мен. Много сгреших обаче. Определено не беше добра идея да и показвам "сцената" с банди (освен Bright Sight), които дори не слушам. Е, нищо, де, поне ще ми е за урок. Някой ден се надявам да успея да я замъкна с мен на концерт на някоя моя любима банда, поне да разбере какво наистина харесвам. Все пак всичко не беше съвсем "загубено" от моя страна, защото с е видях с приятели, а това носи винаги положителни емоции. 

Та, това беше моят ден или по-точно - двете събития, които го описват. Определено ще го запомня и се радвам, че ще го имам в блога и ще мога да се връщам към него когато пожелая. 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате.
Поздрави, 
Нина


10 comments

  1. Откъде да започна, за диагонали ли да говорим или за микстейп, не знам и аз, хаха. Важното е фън да има, другия път на концерт на Преслава, хаха по-софт :D

    ReplyDelete
  2. Хахаха, то за диагоналите няма какво да говорим, подготвям ти лекция, като е готова, ще те науча аз тебе, хахаха. :D
    А, да, задължително ще идем на концерт на Преслава, няма как. :D

    ReplyDelete
  3. Нищо, другия път, уж си казахме, че по-често ще си правим срещи,
    ама да видим. :3 Благодаря ти! :3 <3

    ReplyDelete
  4. Муцка, да не ме излъжеш само ;) :Д

    ReplyDelete
  5. the Beauty in my LifeJanuary 18, 2015 at 7:48 PM

    Бая диагонал трябва да направите към Преслава :D Много хубаво, че сте се забавлявали, в крайна сметка това е най-важното!

    ReplyDelete
  6. Agrrr <3 Обичам ви, бе! <3

    ReplyDelete
  7. Много сте готини! :)

    ReplyDelete
  8. :3 И ние теббббббббб! <3

    ReplyDelete
  9. Да, доста се позабавлявахме. :))) :3

    ReplyDelete