Услугата "АДЕЛ-твоята beauty секретарка" + GIVEAWAY

No comments

Имам удоволствието да Ви представя една нова услуга на територията на София, която е насочена към жените, които обичат да посещават различни салони за красота и често използват уменията на други, за да се разкрасяват. Аз лично не съм от този тип жени, но това изобщо не ми пречи да оценя положителните черти на АДЕЛ. По-долу има и изненада за вас!

Накратко и директно от adel.bg:
"АДЕЛ - Твоята beauty секретарка® предлага посредничество между желаещите да посетят конкретна козметична или фризьорска услуга, масаж, маникюр или педикюр в салон за красота от определен район на София, в избран час и до определена цена. 
Целта ни е да улесним ежедневието на забързания човек, като му предоставим лесна и удобна услуга. Практиката е позната по цял свят и гарантира лично и отговорно отношение в избора на ДОВЕРЕН салон."

Как действа АДЕЛ?
Може да се обадите на телефон 0700 11 2 88 или да попълните удобна онлайн форма - тук за вид процедура, предпочитан район в София, час и цена. След това АДЕЛ ще потърси в базата места отговарящи на вашите критерии и ще запише час за вас. Другият допълнителен бонус е, че ще получите и 7% отстъпка от цената! Ще ви бъде изпратено потвърждение за записан час чрез email, sms или телефонно обаждане. Друго важно нещо, което искам да подчертая е, че клиентът не дължи никакво заплащане на АДЕЛ! 

Може да изгледате и това видео,
в което услугата е представена по-описателно.

GIVEAWAY
Както споменах и по-горе, имам изненада за вас - живеещите на територията на град София! Живеещите в провинцията също могат да се включат, но, ако спечелят наградата, ще могат да я използват само на територията на София. Двама от вас, които се включат в играта, ще спечелят 2 нови прически (подстригване + измиване + сешоар + стилизиране, a ако някой не иска подстригване - измиване + сешоар + стилизиране).

Правила за участие
1. Харесайте страницата на АДЕЛ във Facebook
2. Споделете, харесайте и коментирайте снимката на играта

Допълнителна информация
  • Играта стартира на 25.05.2015 г. и ще приключи в 05.06.2015 г. (петък) в 23:59 ч. 
  • Печелившите участници (общо 2 на брой) ще бъдат обявени на 06.06.2015 г. (събота).
  • Ако печеливш участник не ми отговори до 08.06.2015 г. (понеделник) в 22:00 ч., ще бъде изтеглен друг печеливш на негово място
  • Тегленето ще се извърши напълно автоматично, чрез системата на сайта WOOBOX.COM. 
  • Детайлите по получаването на наградата, ще бъдат уточнени между АДЕЛ и печелившия
ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ!
Играта е предимно за живеещите на територията на град София. Живеещите в провинцията също могат да се включат, но ако спечелят наградата, ще могат да я използват само на територията на София или да я подарят.

*Постът е част от сътрудничество с PR представител

Успех на всички! 
Нина

No comments