UPDATE: 05.2015

2 comments


Близо две седмици не съм пускала нов пост, а от декември'14 не съм пускала пост от рубриката "Life Updates". Не че нямам какво друго да споделя с вас, но сякаш днес съм изцяло на вълна за такъв тип пост и трябва да използвам това мое състояние, че едва ли ще се появи скоро отново, ха. 
Снимката не е особено свързана с нещата, за които ще говоря, но се чудих какво да заснема за поста и, след като не успях да измисля, реших да използвам тази, която планувах да кача в Instagram. Обичам това малко сладко огледалце! :3
♥ Преди няколко дни навлязох в период от годината, за който ще ми е необходимо много търпение и вяра, за да премина успешно, но за това няма да изпадам в подробности, ще мине бързо.
♥ През това време пред мен предстоят няколко неща - край на втори семестър от магистратурите, втора брутална (като предишната, че и по-зле) сесия. Това определено ще ми отнема много от времето, а и ще трябва да съчетавам и работни ангажименти, затова изобщо не мисля, че ще съм редовна в блога и това е първото основно нещо, което искам да споделя с вас. Все пак, след като мине сесията (в средата на юли), се надявам да вляза в нов ритъм и през лятото да бъда по-активна тук. 
♥ Следващото нещо, което определено е по-вълнуващо, е че на 17-ти заминавам за Русе, за да се включа към екипа на образователното Водно турне на WWF България. След Русе следват - Велико Търново, Трявна и Габрово. Повече за турнето, което вече започна, може да прочетете - тук. Решила съм да снимам и след това да направя специален пост, в който да ви разкажа за приключението ми! 
♥ Бъдещи постове, които може да очаквате са: ревю на едни свещи, за които ви говоря от повече от половин година; таг, който направих преди повече от половин година и търпеливо си чака реда; wishlist, който много искам да споделя с вас; любимците ми за март/април. Много е вероятно, преди да замина на Водното турне, да пусна някой от тези, които изброих. 
♥ Между другото се захващам да чета! Много да чета! Това лято искам да изчета всички книги, които отлежават и, ако успея да го направя, ще съм велика и ще се чувствам много горда от себе си! 
♥ А, да - довършвам последния сезон на Malcolm, след което спирам със сериалите (може би, хаха). Тези месеци имах нужда от нещо, което да ме откъсва от всякакви мисли и тревоги и Malcolm за пореден път успя да ми помогне. 
Това е всичко, което исках да споделя с вас за момента. 
Надявам се да имате една хубава и продуктивна седмица и прекрасен уикенд! 

Поздрави и до скоро! 
Нина

2 comments

  1. Страхотен пост, беше ми много интересен, приятен и лек :) Очаквам още такива, дори да са кратички ,аз самата подготвям поне 3 такива... Случиха ми се толкова много неща последните седмици, чее ме сърбят ръцете да споделя, хаха :)

    ReplyDelete
  2. Благодаря ти много, Прес!
    Ми пускай, какво чакаш! :))) :3

    ReplyDelete