LIFE UPDATE: I'm back.

No comments
Снимка: unkonciouss
Да, снимката* няма нищо с life update-а, хах, но е много яка и нямам по-тематична за случая. Та... Скоро не ми се беше случвало такова голямo отсъствие. Но както ви казах и в предния update post - LIFE UPDATE: Work & More, университетът ще е виновен, ако се изгубя през тези месеци! 

Исках да драсна няколко реда, преди да излея един куп постове от рубриките INSTAmonth, INSTAstories и Monthly Faves. Знаете, че не обичам да пропускам, но всичко така изостана, че ще слея повечето публикации, за да мога по-бързо да продължа начисто с по-интересните и нови неща. 

Тези които ме следят в Instagram не са пропуснали много от случващото се около мен. Отразила съм всички по-вълнуващи моменти, написала съм и няколко mini update-а под някои снимки. През този месец и половина се случиха доста вълнуващи неща, но най-вълнуващото от всичко си остава реалната причина за отсъствието ми тук - защитата на магистърската ми теза. Велико. Още не мога да повярвам, че успях. 

За малко да се откажа. Но направих една много решаваща стъпка - взех си 5 дни отпуск, за да пиша. Казах си - взема ли си почивни дни, няма връщане назад, трябва да защитя. Така и стана. Освен, че си освободих доста време за писане, си дадох най-добрия стимул. 

Много съм доволна и щастлива, защото успях за толкова кратко време! Определено дипломната ми не е перфектна, имам доста пропуски, които знам, че нямаше да допусна, ако имах повече време, но здраве да е. Важното в случая е, че си отстраних камъка, който ми тежеше на сърцето повече от година и сега се чувствам свободна. 

Та... Сега предстоят стандарните рубики, малко (както го наричам) #ФотоДневник ъпдейт, след което ще продължа с теми като - храна, козметика и още. Решила съм да променя и дизайна на блога, да го ребрандирам, но навярно това ще се случи по-натам. 

И на последно място, но не и по важност - искам да благодаря на новите последователи на блога, които се появиха в този период на отсъствие, както в GFC, така и на страницата ми във Фейсбук

*За да не стои така в нищото, ще споделя и малко за снимката в поста. Наскоро бяхме в Casa Del Marc - вилата на Publicis One, заедно с колеги от Publicis и Saatchi. Беше страхотно! Както споделих и в Instagram - пяхме, играхме, гледахме звездите, а това за мен е любов. Скоро не съм имала възможност, а ми действа много зареждащо. <3 

И така. I'm back. 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments