Super Mini Haul: The Body Shop

6 comments
Едно нещо не може да им се отрече на The Body Shop - правят най-прекрасните аромати, а това, че продуктите им са пълни с неща, които не ми харесват - няма да го коментирам.

Габ искаше да направи поръчка от mybodyshop.bg и сметнах, че това е прекрасна възможност да опитам някой техен продукт.

Както вече споменах, срокът на годност на крема ми за лице свърши и реших да опитам с Aloe Sooting Night Cream, който е best seller. Поръчах го в 15 ml разфасовка, защото, честно да си призная, нямам търпение да се прибера в София и да си взема втори крем на Arvena.
В желанието си да използвам основно натурална козметика, особено за лицето, открих тази прекрасна марка, която прави едни от най-прекрасните натурални и органични продукти на Земята!
Но да се върна на The Body Shop...
Кремът е приятен, попива бързо и омекотява кожата, но, ако го сравнявам с този на Arvena (може да го видите - тук), губи по всички показатели.

Вторият продукт, който си взех и от който съм безкрайно доволна е The Body Shop LOVE ETC... Solid Perfume. Все още не съм преминала на натурални парифюми, а и едва ли скоро ще го направя, за това грабя изкуствените аромати с пълни... ноздри и се радвам когато са трайни, като тези на The Body Shop. Парфюмчето е в изключително сладка метална кутийка, както виждате на снимката. От както го получих, реших, че няма да излиза от чантата ми. 

Благодарение на тестерите, успях да се докосна и до Strawberry Body Butter - омекотява и оставя уникалния си аромат за много дълго време. Според мен, ако се омажете целите с този продукт, няма да ви е нужен парфюм. 

Cocomania™ Body Scrub - ОMG. Мирише на уникалните сладки вкусотии, които съквартирантката ми прави. Консистенцията му е такава, че може да я объркате със смес за някакъв шоколадов сладкиш. Повярвайте ми, големи усилия полагам да не си забуча муцуната в кутийката, хаха. Относно козметичните му свойства - оставя доста мазен филм, но наистина омекотява и обгръща в прекрасен аромат! 

6 comments

  1. Стана ми интересна тази марка Арвена - каква е цената на крема им?

    ReplyDelete
    Replies
    1. За 30 мл са м/у 16 и 14 лв и нещо, а за по-големите над 26 лв. Разгледай тук - http://www.matatama.com/search?q=arvena&x=-122&y=-370 Аз моя си го взех от Зоя, но сега видях, че е останал само един вид, а в Мататама има повече. Сайта им е: http://arvenacosmetics.com/

      Delete
  2. The Body Shop LOVE ETC...™ Solid Perfume изглежда много сладурски :))

    ReplyDelete
  3. Със сладка миризма ли е парфюма? По скоро на полодове ли мирише или цветя? Много го гледам и аз и изглежда много яко. Ще ми дадеш да го помириша като се видим :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, никога не съм можела да определям добре ароматите, хаха. Да, ще ти го дам да го помиришеш! <3

      Delete
  4. Body butter-ите са ми любими!Определено ще пробвам този с ягодата :)
    http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/

    ReplyDelete