My Fancy Tea Wishlist

12 comments
Реших да направя този кратък пост, за да ви покажа няколко от марките, които са в чаения ми списък и които един ден задължително искам да добавя в колекцията си. 
Всеки чаен любител, освен самия чай, обожава и разните съхраняващи пособия - метални кутийки, бурканчета и т.н., както и другите аксесоари и прибори, които правят пиенето на чай още по-голямо удоволствие. За това искам да ви покажа няколко марки, които наистина се стараят да поднасят своя чай по уникален начин.
Започвам с Basilur, които имат впечатляващ дизайн на своите кутийки за чай. Разгледайте в сайта им. До прелестната книга-кутия наредих емблематичното слонче на Williamson Tea, което се среща в различи "дрешки" и размери в тяхната Elephant Caddies колекция.




















Fortnum & Mason предлагат богат арсортимент от продукти, освен чая и кафето, които ме вълнуват повече. Трите кутийки са част от комплектите им за подарък и определено не са единствените, които искам. Harney & Sons сигурно са познати на някои от вас, защото се срещат и у нас. Аз имам три от техните чайове, но искам някой и от кралската им колекция.


















Ох, не са ли прекрасни! Част са от комплектите за подарък на Whittard. Taylors of Harrogate (черната кутийка) също са част от списъка, не толкова заради външния вид, колкото заради самата марка и чай. Завършвам с Harrods - компания известна с дрехи, аксесоари и какво ли още не, и техния Royal Garden Tea.


































Следващия wishlist, който смятам да споделя с вас е този с видове чай, които искам да опитам. Вчера направих голяма поръчка от Adagio - компания, която стои от доста време в чаения ми списък и която предлага доста интересни видове чай и аксесоари, и може да направя haul post, но не е сигурно. 

Не забравяйте да участвате и в моя GIVEAWAY
за да спечелите козметичен органайзер!

Поздрави, 
Нина
Последвайте ме в Bloglovin' и харесайте страницата ми във Фейсбук.

12 comments

  1. ТОЛКОВА СА КРАСИВИ!!!!!!! <3 <3 <3

    ReplyDelete
  2. ASDFGHJKL; SHUT UP AND TAKE MY MONEY, YOU FLAWLESS TEA COMPANIES. <3 <3 <3

    ReplyDelete
  3. Обичам чай - в кутийки и без. Но тези са просто уникални :)

    ReplyDelete
  4. Разгледах сайта, от който си си направила поръчката и има наистина страхотни неща! Да разбирам ли, че имат доставка до България? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, има. Изчислява се автоматично и е около 5 евро, а за поръчки над 50 евро е безплатна доставката. :)

      Delete
  5. ОМГ! Ти си виновна, че нищо не ми разказваш за тия чайове вече :@ Тези Basilur имат мега якия сайт, само че не мога да намеря за поръчка откъде е... а от Adagio сигурно още днес ще си поръчам някви неща...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хахах, спокойно! Ще правя много по-често чаени постове вече, а и мисля да направя специална чаена рубрика, но има време. :) Поръчай си! Аз нямам търпение да пристигне моята... Ух!

      Delete
  6. страхотни <3 ще очаквам да споделиш за поръчката от Adagio ^^

    ReplyDelete