January Favorites'14

21 comments

Йееееееей.
Най-после приключи най-натоварената част от сесията, която започна съвсем в началото й и за супер кратък период от време ни се струпаха много неща. Важното е, че всичко е в миналото и съм много доволна от резултатите. 
Вчера, след като мина и последният изпит, се почувствах много спокойна и усетих как се отпускам и ми се доспива. Пф, наистина изживявам тези моменти много емоционално, както всичко останало. Сега имам свободни дни, в който ще си почина психически и ще поработя върху други задачки, които не са толкова натоварващи.
Днес ще ви покажа любимите ми неща за миналия месец - януари.








Soft Kings бисквитки
Ох, знам, че са вредни. Знам, че не трябва да ги ям, но просто ги обожавам. Това са най-вкусните бисквити на Света. На някои хора не допадат, защото са... по-тестени някак, но аз точно това им харесвам. Ох. <3






Авокадо
Много популярно напоследък е да се яде авокадо, но до този момент така и не успях да се зарибя от всички снимки и разговори, които срещам в интернет за този чуден плод. Приятелят ми беше виновникът да го заобичам, защото той пръв го заобича и ми даде да опитам. Да си призная, както и при него се е получило, първият ми сблъсък с авокадото не беше много впечатляващ, сякаш не се получи "любов от първо хапване", нооооооо после... Ям го чисто или на филийка хляб, без нищо друго; ям го на филийка хляб с майонеза; филийка хляб със сирена; правя си различни разядки - авокадо с извара и подправки, авокадо с хумус и подправки, все още не съм опитала да си направя гуакамоле, но и това ще се случи и съм сигурна, че ще се влюбя. Всеки трябва да го опита!





Подаръкът от Зоя.бг
Нямаше как да не се зарадвам на нещата, които ми изпратиха. Те просто са прекрасни. Планувам скоро да направя ревю на мармалада и там ще разберете всичко за него.
Може да видите поста, който направих за продуктите - тук.











Victoria's Secret makeup bags
Мисля, че тези модели отдавна са извън магазините, но се намират все още в eBay. Харесвам всичко в тях, особено панделките. За момента не съм открила нещо по-прекрасно, което може да ги замести. Използвам ги да организирам чантата си и ме даряват с приятни емоции, като ги погледна. <3 










Adagio teas

Ах, веднага щом разбрах, че Adagio имат и европейски сайт, реших, че трябва да направя поръчка. А и скоро наближава 14-ти и със Стоян решихме част от поръчката да е подаръкът ми за този празник. Много скоро ще направя haul пост за цялата поръчка, снимките са готови, остава само да ги обработя и да напиша текста. ^^







Сняг
Мисля, че всички вече разбрахте, че обичам снега безкрайно и ми е тъжно когато го няма... Зарадвах се страшно много, че заваля и натрупа и колкото и малко да беше, ми стопли сърчицето.




Organix Cosmetix - 
Natural Oil Olive Salt Body Scrub
Показах ви този ексфолиант в Zoya.BG & Balev Bio Market Haul. Не съм предполагала, че нещо толкова мазно може да ми стане фаворит, но този продукт е едно от малкото изключения, а и начинът, по който омазнява, е някак по-различен. Както бях споменала и в haul пост-a, веднага щом излезете от банята и се подсушите, всичката мазнотия изчезва и остава само уникалното усещане на супер гладка и подхранена кожа.


Unica - Adzuki Beans & Japanece Green Tea Face Scrub 
Освен, че мирише супер свежо на зелен чай и е напълно натурален, този продукт ме изуми с качествата си. Той определено не е като обикновените ексфолианти, които ви шкуркат лицето и премахват дори живите клетки. Ексфолира нежно и оставя лицето чисто като капка вода от планински извор, хаха. Оставя лек, мнооого лек, мазен филм, който се колебая да нарека точно така, но просто усещате лицето си много меко и подхранено, а не изсушено и дърпащо. 








Ливадище
И друг път съм ви показвала снимки от м. Ливадище, гр. Симитли, но тази гледка ми е толкова любима, че колкото и пъти да я виждам, няма да ми омръзне да я снимам и да я споделям. <3







Тази снимка стана най-харесваната ми снимка в Instagram и аз много си я обичам и реших да я споделя с вас и да завърша с нея този пост. <3 Както виждате, повечето снимки на любимите ми неща от този месец са от профила ми в Instagram. Аз наистина обожавам да използвам това приложение! Ще се радвам, ако ме последвате и там!


Ако сте направили и вие пост или видео за любимите си неща,
оставете го на коментар, с радост ще го видя! <3 

Поздрави,
Нина

21 comments

  1. Aуууу, последната снимка е страхотна <3

    ReplyDelete
  2. Много ми е приятно когато съм тук.Пия си кафето и чета всичко с такъв интерес.Между другото за авокадото те поздравявам,чудесна здравословна храна е,а тези бисквитки са толкова изкушаващи,как да не си хапнеш :)
    Снимката от Ливадище е чудесна,страхотна гледка...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ау, това беше много мило! Благодаря! :)))
      Радвам се, че ти харесват тези неща!

      Delete
  3. Обичам ти постовете, Нинка <3 Харесва ми как включваш от всичко и най-вече природата... Вдъхновяваш ме :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aw, благодаря ти, Пресиииии! <3

      Delete
  4. Супер! Авокадото наистина е чудесно, може да го използваш и като маска за коса, уникално е. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ии забравих да ти предложа още една идейка. Костилката я поставям в саксия с почва и пониква супер сладко мини дръвче.

      Delete
    2. Ау, да, знам за това, както и за метода първо да се постави в чаша с вода. Много скоро ще го направя, защото наистина искам такова дръвче. <3

      Delete
    3. Моля те след това да споделиш снимки :)

      Delete
    4. Добре, Деница, ще го направя, стига да поникне нещо, хаха. :)))

      Delete
  5. Гуакамоле задължително опитай! А, за лошият опит с авокадото... Може да е било неузряло. Аз така съм случвала на оше твърди и трудни за монсумация с неприятен вкус, но това означава, че не е зряло има нужда от още време, за да е готово за консумация.
    Заради теб онзи ден показвах на майка ми сайта на Зоя.бг и я уговарях да си поръчваме ;)
    Харесвам, както винаги, огормлението на този пост и искрено споделените любимци ;)
    Изпитите и аз ги изживявам тежко и сега ми предстои един, след който голям камък ще ми падне от сърцето, но не го ли взема ще ми скапе настроението тотално :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. А, не, добре си беше, той Стоян добре ги познава кога са годни, просто в началото ми беше странен вкусът, но като хапнах повече, нещата се промениха. :D
      Хихи, сподели, ако поръчате нещо! Дано да останете доволни, колкото и аз съм. :)
      Радвам се, че мислиш така за поста!
      Ще стискам палци, ще се справиш! После се похвали!
      :))) <3

      Delete
  6. Наистина трябва да опиташ гуакамоле! Отначало ми се струваше много странно и се чудех хората как ядът авокадо, но приятелят ми много го харесва и даже си прави садвичи с гуакамоле и риба тон. Има много интересни рецепти с това авокадо, а и наистина си е полезно. Много ми харесват чантичките от VS - страшно са сладки! И както винаги снимките ти са прекрасни <3 :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, определено съм си го сложила в списъка с неща, които трябва да опитам и това ще се случи много скоро! :)
      Благодаря ти много! <3

      Delete
  7. Аз ще чакам чакам чайчета. Чайчета оооо ооо даа :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще имаш постa за чайчетата мнооого скоро! ^^

      Delete
  8. Много ми е мило, всеки път като посетя блога ти! Едно топличко такова.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, много ми става мило на мен като ми говорите такива неща! <3 Супер много се радвам! <3

      Delete
  9. След като преди няколко месеца опитах за първи път авокадо (като ядохме в мароканския и после у дома имах авокадо...) се обедих, че това чудо не е за моето небце хаха
    Последната снимка е : аааах!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Е, нищо, де, не на всеки харесва! :))) <3
      Мерсиииии!

      Delete