One Of My Days: Петък, 17.10.2014

5 comments



























След ударното започване на учебната година, този ден беше край на седмицата и нещо като уикенд за мен, нищо, че беше петък. Този ден беше Денят на изложбата. С нетърпение я очаквах, но в същото време и не исках да идва и да се налага да се появявам там. Да. Ако сте чели предния ми update пост, то знаете за каква точно изложба ви говоря - "Геоложкото многообразие на България през погледа на обектива". Хванах под ръка 3 приятелки и Стоян и отидохме да разгледаме избраните снимки и целия музей. 

Вече бяха подредили трите снимки - победители във фотоконкурса, за мое успокоение, че няма да се налага да ме награждават, хахах, моята не беше сред тях. 

Направихме една бърза, до колкото се може, обиколка на музея, и се изнизахме незабелязано. 

За спомен снимах и моето произведение, защото едва ли друг път ще си видя снимка в рамка на изложба, хахаха. Но знае ли човек... <3 *Горната снимка - връх Полежан - е моята! Ако искате да я видите в по-добро качество, цъкнете - тук.*

Минахме през Subway, където изживях най-сложното купуване на сандвич, което може да съществува, но това е друга тема. Хаха.

В Starbucks всичко мина по вода - среден зелен чай с жасмин и портокал. Любим. Прекарахме известно време на Паметника, говорихме си за миналото, смеехме се, пиехме си напитките и времето мина неусетно. 

Сред мрачните облаци се прокрадна и слънце. 

Вечерта отделих време на любимите си неща - iPad - заедно с всички социални мрежи и чатове с приятели и органайзер - моята терапия за изчистване на ума и успокоение преди сън. *Новият аксесоар към органайзера е вече в действие, както сами може да видите!*

Почетох малко една от новите ми книги - "Децата на дракона", и мисля, че ще я приключа скоро. Чете се убийствено леко и е много приятна и забавна! 

Благодаря, че ме четете, прекрасни! <3 
Поздрави,
Нина

5 comments

  1. Снимката със Софийския и облаците е страхотна! <3 Поздравления за участието в изложбата :)

    ReplyDelete
  2. Благодаряяяяяяяяяя! :))) <3

    ReplyDelete
  3. Скучен сандвич... :D

    ReplyDelete
  4. Ааааа, само твоя беше скучен, моя - не. :D

    ReplyDelete
  5. Страшно са ми любими тези постове. Даже ме вдъхновиха да започна моя серия. Ако искаш погледни моят пост http://inspireyoux.blogspot.com/2014/10/one-of-my-days-read-thon.html

    ReplyDelete