OOTD: The Pink Bomber Jacket. #KENZOxHM

No comments

Все още не мога да си обясня как така се влюбих в тази малка чантичка от колекцията на #KENZOxHM, но това е същински факт. Може би, защото ми е супер леко, като я нося, защото побира само 3 неща - портмоне, телефон и ключове. Причината може и да е тази, че я усещам супер мека и приятна на допир. А може би, защото с нея си разнообразявам чисто черните outfit-и по приятен начин. Не знам. А, дали не я харесвам толкова, защото се съчетава прекалено перфектно с розовото ми яке, което също е нетипично за гардероба ми? Хм...

Искам да изкажа големите си благодарности към Дамяна Генчева, която ми направи тези снимки, и да кажа, че непременно ще искам отново да ме снима, защото и се получава много добре. <3 Може да разгледате също така невероятните ѝ пейзажи, които на мен лично ми спират дъха - тук

Outfit-а, който ви представям днес се състои от: 
1. Базова туника, която често обичам да слагам и над нея да надграждам, която пък и прикрива д*то, защото лично аз се чувствам по-комфортно така, а и смятам, че е по-прилично.
2. Мека черна блуза, с леопардова щампа, но под формата на кожен принт в черен цвят.
3. Чорапогащник + клин. Тази комбинация е вече много любима за студените месеци, защото смятам, че изглежда по-добре, а и пази двойно повече топло.
4. Розов бомбър - много лек, но пък страшно топли и за температури до -2-0 градуса, в комбинация с шал, смятам, че е перфектен, а първоначално си мислих, че ще мога да го нося само през есента.  
5. Голям шал. Бях си харесала черен шал от H&M и, като отидох да си го купя, не беше наличен, но това беше само за добро, защото този, с който си тръгнах от магазина, беше доста по-добър - много по-мек и голям, а и на по-добра цена. 
6. Черна шапка. Един от любимите ми аксесоари за зимата. Започнах да я нося понякога и с бретон изкаран навън, а и както е пораснал, доста добре мисля, че стои. 
7. Малка чанта. Вече ви говорих за нея по-горе, затова само ще повторя - обожавам я. 
8. Ботуши, но със по-небрежно излъчване, които смятам, че се вързват добре с идеята на целия outfit. 

Черна блуза с принт Atmosphere (Remix Second Hand)
Черна туника No-Brand  (Remix Second Hand)
Розов бомбър H&M (Serdica Center) (Купи онлайн
Черен шал H&M (Vitoshka)
Черна шапка No-Brand (Random shop)
Чанта KENZOxH&M (Vitoshka) (Купи онлайн)
Обувки Converse Chuck Taylor 
All Star Tekoa Waterproof (Serdica Center)
(Купи онлайн)








Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments