Здравейте!

4 comments
Много се радвам, че най-после реших да си направя истински блог, в който да поствам по-тематични и задълбочени неща, а не само да препращам random снимки от Instagram или Flickr, както правя в Tumblr.

От известно време ми се иска да споделям с по-голяма аудитория всички онези неща, които препоръчвам на познати и приятели, неща, които биха били от полза на някои хора и биха представлявали някакъв интерес.

Решила съм блогът да е по-скоро healthy-beauty-eco-personal, насочен главно към споделянето на впечатления от различни материални неща, информация, която ми е направила впечатление, както и лични разсъждения върху различни теми.

Мисля да правя случайни постове, както и да поддържам няколко рубрики, вдъхновени от YouTube, а и не само.

Първата рубрика, която ще стартирам още със следващия пост ще бъде "Monthly Favorites", в която ще споделям любимите си неща за месеца - продукти, идеи, музика, филми, книги и т.н. 

За финал искам да подчертая, че всяко мнение, които ще изкажа, е мое лично и, ако не сте съгласни с него, може да споделите вашата гледна точка и да дадете съвет в comment секцията.
     
Благодаря Ви за вниманието!

4 comments

  1. Супер яко, успех с блога ти желая! Радвам се, че си избрала blogspot : )) Сложи си ако искаш follow бутонче или това за Google Friends, много удобно е :)

    ReplyDelete
  2. :) и аз обичам чая =))успех с блога, началото е страхотно =)

    ReplyDelete