WWF България: Ден на отворени врати

4 comments
Здравейте, 
Пиша този пост, за да ви информирам за едно интересно събитие.
Ще цитирам директно WWF България:
"Приятели, имаме удоволствието да ви поканим на Ден на отворените врати на WWF! Датата е 5 декември, а мястото – нашият офис в София, на ул. „Иван Вазов“ 38, ет. 2. Ще научите любопитни факти за нашите проекти и ще можете да вземете за своите близки страхотни подаръци за Коледа с логото на WWF."
Аз ще бъда там и ще помагам с организацията и, ако имате желание, ще се радвам да се видим! 

4 comments

  1. От много време седя тази капания и съм силно заинтригувана от това какво правят, гледайки колко помагат на тези които се нуждаят. Това,което и вие сте цитирали "Приятели, имаме удоволствието да ви поканим на Ден на отворените врати на WWF! Датата е 5 декември, а мястото – нашият офис в София, на ул. „Иван Вазов“ 38, ет. 2. Ще научите любопитни факти за нашите проекти и ще можете да вземете за своите близки страхотни подаръци за Коледа с логото на WWF."......" много ме вана яд , е съм го изпуснала само да бях проверила няколко дни по рано но щях да ида, и то не заради подаръците а за самото присъстие и подкрепа.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не се притеснявайте, планира се това събитие да се случва по-често и ще имате и друга възможност да присъствате.

      Delete
  2. Има ли информация дали ще има скоро такова събитие? Великден е друг голям празник, който също се свързва с такива инициативи. Моля, ако може да споделите информация по-рано, за да не изпусна и аз. Аз ще следя редовно, но все пак...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Организатора на събитието в момента отсъства и чакам отговор!
      При първа възможност ще оставя още един коментар и ще споделя информацията с вас. :)

      Delete