Раници HYPE: Откъде и как?

No comments

Винаги съм обожавала раници. Винаги. Смятам ги за удобен аксесоар, който за съжаление не е подходящ за всякакви случаи и дрехи, но на моя личен по-casual стил подхождат на почти всеки outfit. А и имам няколко, които сменям, в зависимост от облеклото. В текущия пост ще ви споделя как аз се сдобих с две раници на HYPE за 28,47 паунда (о, да, само толкова) и как вие може да се сдобиете с раници на популярната марка на по-ниска цена (от цените в България), както и да имате опция да избирате от целия им арсенал с продукти.

Всичко започна с това, че исках кадифена раница. Черна кадифена раница, разбира се. При бърз преглед в един от любимите ми онлайн магазини - ASOS, видях, че HYPE имат точно това, което ми трябва. Чудих се дали да не поръчам, но докато се мотах, в черната кадифена раница на HYPE се изчерпа в ASOS, защото беше и exclusive. Предлагаха се още няколко вида на New Look и Mi-Pac, но така и не ги харесах толкова. 

Реших просто да погледна официалния сайт на HYPE и да видя какви опции за доставка предлагат. За мое огромно щастие се оказа, че имат безплатна доставка, без задължаващи минимуми на поръчката, до всички страни. [Понякога слагат 5 паунда минимум на поръччката, но като цяло няма.] Цената на раницата, която исках, беше дори с 5 паунда по-ниска от цената на същата в ASOS, което за мен беше повече от перфектно. 
Поръчка на HYPE раница
  • Регистрацията в сайта е бърза и лесна, едва ли ще имате проблем с това.
  • Сигурна съм, че няма да имате проблем и с добавянето на желаните продукти в кошницата. Нещата идват от UK, затова не се притеснявайте, може да направите и по-голяма поръчка, до колкото знам, все още няма промяна и не се начислява ДДС и мито на неща идващи от UK.
  • Плащането се извършва чрез PayPal или чрез кредитна/дебитна карта.
  • Въвеждате адрес и телефон (не го пропускайте, защото и двата вида доставка, за която ще ви разкажа по-долу, изискват да сте оставили телефонния си номер, за да могат после куриерите да се свържат с вас).
  • Доставката на първата раница, се осъществи за мое огромно учудване, за 2 дни. 2 дни, точно така. DHL Express се погрижиха това да стане реалност. Бях наистина приятно изненадана. Очаквах, че, щом съм селектирала обикновена безплатна доставка, ще ми я пратят по пощата. Един ден след поръчката получих мейл с проследяващия код, както и линк, с който можех да следя в сайта на DHL къде пътешества раницата ми.
  • Цената на повечето стандартни раници е около 25-30 паунда, освен, ако не са premium. Кадифената струваше 25 паунда. Сами може да пресметнете, че да поръчате от официалния сайт излиза по-евтино, а и може да избирате от цялата гама продукти - нещо, което за мен беше ключово в конкретния случай, защото черна кадифена раница на HYPE не успях да намеря в България. Много често в сайта им пускат и промоции и цените падат драстично. В България цените на стандартните HYPE раници варират около 70-85 лв. 


Жестоката оферта
или Как си купих раница на HYPE за 8 лв. 

Изобщо не съм планирала да си купувам втора раница (поне не веднага, след поръчката на първата, хаха), но държа да ви разкажа за тази чудесна оферта, която получих, защото е много вероятно, ако вие решите да си поръчате, да се случи нещо такова и с вас. 

Непосредствено, след като си получих кадифената раница, получих мейл от HYPE, в който ми подаряваха discount code за 6,53 паунда. И аз си казах - хм, това не е никак зле. Влязох и реших да разгледам намалените им раници. Харесах си тази, която беше намалена на 10 паунда. Помислих си, че сигурно няма да ми приеме кода с такава малка поръчка и ще има някакъв минимум, който трябва да достигна, за да го ползвам, както е в повечето сайтове, като дават такива discount-и. Добавих всичко, въведох кода и - бум, прие го. Не можех да повярвам, докато не завърших цялата поръчка. Селектирах отново безплатна доставка, платих, благодариха ми за поръчката и осъзнах, че току-що съм си купила раница на HYPE за 3,47 паунда (около 8 лв.), хаха. Беше велико. 

Единственото нещо, което се различаваше от първата ми поръчка, беше, че изпратиха раница към България чрез Royal Mail. Получих проследяващ код и очаквах да я получа чрез BG пощи, но с изненада установих, че отново ще ми я донесе куриер. Куриер на GLS и по точно представителите на GLS в България - Интерлогистика. Раницта пристигна за 1 седмица. Време, което смятам за нищо, при положение, че платих само 8 лв за нея, ха. 
Та, да знаете, че в сайта на HYPE често правят намаления, пускат яки оферти и дават промо кодове. Раниците им са супер качествени и си заслужават всяка една стотинка, дори и да не са на промоция. Имат супер интересни дизайни и са винаги в крак с новите тенденции с принтовете си. Сами може да разгледате в сайта им и да се уверите. 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments