August & September Favorites'16

No comments
Скоро не съм обединявала два поста в един от тази рубрика, но малко се забавих с този за месец август, а и нещата, които си бях записала, като любими, бяха доста малко. Реших, че най-добре е да споделя направо и любимците си за септември, които са далеч повече и по-интересни.

В INSTAmonth правя едно обобщение, освен чрез снимки, чрез текст, на месеците, затова сега няма да изпадам в обяснения, а само ще ви разкажа за конкретните си любимци, а ако искате да разгледате фото-дневника ми, може да цъкнете - тук. А сега - приятно разглеждане и четене!

Август

Огледало Hello Kitty
Споменавала съм и друг път, че една от любимите ми влогърки, която може да се каже дори, че следя най-много от всички останали, е ThatsHeart. В едно нейно видео видях това невероятно огледало, което впоследствие разбрах, че е от лимитирана серия на Sephora. Веднага се насочих да търся по-евтин вариант в Ali Express и за мое огромно щастие успях да намеря перфектното копие за никакви пари, сравнено с цената на оригинала. По принцип исках да си взема огледало с дръжка, защото малкото, което имам с поставка, е неудобно за държане, а докато се гримирам, ми е по-лесно да държа огледало близо до лицето си, освен голямото, което е пред мен. Това беше перфектното - като размер и най-вече, много ясно, като дизайн - супер възващо се с темата на beauty местенцето ми и... да, обичам Hello Kitty. Аз го закупих от - тук - и беше намалено на $6.

Travalo
Направих бърз пост (TL;DR: Tom Ford & Travalo), след като получих поръчката си от enzo.bg, но много исках да включа продукта и в любимците си, за да му отредя специално място и повче хора да разберат за него. Както казах и в TL;DR поста, продуктът ме впечатли на пръв поглед с качеството си. Самата външна опаковка придава много лукзозно излъчване на шишенцето. Материалите се усещат много качествени на допир, а и дизайна и самата изработка също са чудесни. Размерът е перфектен, за да мога да го нося винаги с мен, независимо от чантата, с която съм. Не че имам малки чанти, хаха, но все пак! :D Някой беше ми споделил, че е имал проблем с функционирането на шишето в един момент - не е можело да се пълни. При мен за сега няма никакъв проблем, но със сигурност, ако се появи дефект, ще update-на този пост и ще ви информирам. Планирам, със следващата си покупка от сайта, да си купя още едно Travalo. 

Септември

Logitech z333 2.1
След като през лятото се зарибих тотално по trap и оттогава слушам само rap и подобни, сами разбирате желанието ми да се сдобия с нещо, с което да изкарвам по-мощен звук, най-вече - по-мощен бас. След кратък research и консултация с приятеля ми, се спрях именно на тази система от две колони и субуфер - Logitech z333 2.1. Ако искате нещо качествено, с готин и най-вече - изчистен дизайн, което да е достатъчно мощно, че да озвучите целия блок и да е на ниска за характеристиките си цена, това е вашето нещо. Както е и моето. Велики са. Обожавам факта, че звука е супер чист, силен. Басът чупи прозорци, но го държа намален, защото вече имах лек "сблъсък" със съседите, хаха. Искам да изкажа и любовта си към дизайна - супер изичстен, с прави линии, без никакви "лачени" елементи, а чист мат, перфектен. Много се радвам и на стилното жично дистанционно, което допринася за красивата визия на целия комплект. Изключително щастлива съм от покупката си и страшно препоръчвам.
Може да закупите от тези сайтове.

Бюрото и Столът
Ах, не съм имала лично мое бюро, откакто живеех в родния си град Чирпан. А това са вече 6 пълни години. До сега съм работила само freelance от вкъщи и винаги съм се мъчила пред компютъра по странни за описване легнало-седнали пози. Миналата година започнах freelance research assistant и оттогава до сега се занимавам с това, като работата ми в определени моменти е изисквала 8-9-10 часово нон-стоп стоене на компютър. Миналото лято получих една болка във врата, която все още не се е махнала и на моменти е ужасна. Та, именно тя ме накара да се взема в ръце и да си изградя удобно място за работа, защото здравето ми е най-важно. За бюрото и всичко по него, както няколко пъти казах, ще обяснявам подробно в поста, който ще отредя специално за това. Снимката е в началото на процеса на декорация и подредба. В момента някои неща от тези, които виждате, са премахнати, а други са добавени и предстои да бъдат добавяни нови. Само ще споделя, че всичко - бюро и контейнер за съхранение, е от IKEA, а столът е от Mobbo. Мога да кажа, че се преродих, да. 

Раница Juicy Couture Larchmont Nylon Mini 
И нея, както първата ми JC раница, я поръчах на човек, който се връщаше скоро от САЩ, в случая - един от най-добрите ми приятели. Получих я в края на август, като първоначално бях леко разочарована, защото мислих, че ще е малко по-голяма, отколкото се оказа. После свикнах и започнах да я нося повече от другата ми JC раница, затова я включвам към любимците си за този месец. Тя е от стара колекция, отдавна out of stock, но в eBay, съвсем случайно попаднах на нея. След като видях нужните етикети, с които имах нужда да си потвърдя, че е оригинална, защото цената беше доста по-ниска, сравнена с retail цената ѝ, си я поръчах. Продавачът, от който я закупих, дори беше обяснил в описанието, че средствата от продажбата на тези дарени продукти, отиват за благотворителна дейност, което ми се ще наистина да е така. Раницата пристигна чисто нова, с нужните етикети, дори с dust bag. За пореден път - качестовото на раниците на Juicy Couture ме впечатли. Естествено дизайнът е нещото, което ме привлича първоначално. Реших отново да заложа на изчистеното - черно и златно, защото може да се съчетава с всичко и ми дава повече избор. Решила съм обаче следващта ми раница на марката да бъде по-нестандартна, дано имам шанс да се сдобия и с трета. 

Trap & Future
В миналия пост (July Favorites'16), ви споделих, за две мои любими песни, с които може да се каже, че сложих началото на усиленото слушане на по-комерсиален rap, така да го нарека. Казвам - усилено, защото до сега не, че не съм слушала, просто не е било в такива количества, хах. Та, след подивяването ми по няколко песни по клубовете, намирайки ги, слушайки ги и слушайки предложените ми от YouTube подобни, аз тотално се запалих по trap звученето. Преди, с най-добрата ми приятелка, бяхме се зарибили по разни подобни неща, но след това лято, аз тотално влязох в трапа, хаха, а оттам няма излизане, доколкото разбрах. :D 
Един прекрасен ден осъзнах, че в много от песните, които харесвам, присъства именно - Future, което сложи началото на тоталната ми обсебеност по него. *То така се почва, така и се случи със Slaine от La Coka Nostra, но това е една друга... не комерсиална, а ъндърграунд история.* Преслушах всички студийни албуми и mixtape-ове и тотално се зарибих по него. Започнах да гледам симки, видеа, концерти - абсолютната луда фенка в действие. А накрая си направих и hoodie по поръчка с логото на Freebandz, защото щеше да ми излезе милиони да си поръчам официален merch на label-а, колкото и да искам. И така, знам, че много хора не харесват Future, заради прекаленото му мрънкане в някои песни, но аз преслушах много повече неща и открих, че Future определено не е само mumble rapper.

Събитието AVON Life
Когато нещо ме впечатли, винаги ми личи, защото не мога да скрия, когато се чувствам развълнувана. Събитието на AVON ме остави точно така - много запалена и ще го помня. Не знам, може за някои от друите, да не е било толкова специално, но на мен наистина ми хареса, поради няколко причини - декорацията беше ненормално яка, организацията беше на отлично ниво. Професионалното отношение към нас, блогърите, което от AVON системно прилагат, отново беше на линия - това е нещото, което винаги ме кара да съм ЗА колаборации с марката. Приятното прекарване на събитието беше подсилено и от факта, че беше някак по-мрачно, което мен винаги ме кара да се чувствам спокойна, особено, ако има много хора наоколо, хаха. Имаше приятни напитки и хапване, а на последно място, но не и по значение - бях с чудесна компания! Може да разгледате снимките, които направих и да прочетете повече в специалния пост - AVON: Life от Kenzo Takada.

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

Нина

No comments