April & May Favorites'17

No comments






Април
Frudada Smoothies
Събитието на Frudada беше от онези, които просто те спечелват като блогър. Каузата е твоята, продуктите ти харесват много. Всичко е на мястото си, за да се превърнеш в истински фен. И винаги е различно и много по-специално, когато се докосваш до дадено нещо чрез личната история на човека, който стои зад създаването му. Така се случи и с Frudada, които бяха специален гост в рубриката ми Един от моите дни - One Of My Days: Frudada & Mimi. В поста може да прочетете всичките ми вълнения около събитието, има и снимки. 

Срещите с Миленка
Ако сте отворили горния пост, сигурно сте видели, че след събитието на Frudada, с Мими посетихме Sasa Asian Pub Radisson. Това постави началото на поредица от срещи, които създадоха едно ново прекрасно приятелство. На пръв поглед с Мими сме невероятно различни, но мислим по един начин за много неща и другото няма никакво значение. Срещите ни са пълни със сладки приказки, много снимки и храна. Покрай тях успях да натрупам материал за блога, който предстои да споделя с вас (Sasa Paradise, Candy Club и още!). Дегустирах и много храна, за която мога да изкажа впечатленията си и да ви бъда полезна. Но най-вече - успях да опозная и да се сближа с едно наистина прекрасно създание! 

Изненадата от Деси
Нямаше как да не включа в любимите неща за месец април страхотната изненада от Деси. Тя един ден просто ми писа в Instagram и ме попита дали искам да ми изпрати червило на M.A.C., защото си мислела, че ще го харесам. WOW. След това получих пратка с всички тези прекрасни неща. Бях с приятел, който може да потвърди колко много се развълнувах и как не можех да повярвам, че някой се е постарал така за мен. Благодаря ти, Деси, няма да го забравя!

Parkway Drive
Бях на косъм да не отида. Добре, че беше приятелят ми. Безкрайно съм му благодарна, защото може и да съм ги гледала 2 пъти на живо, но концертите на Parkway Drive винаги са били на върха на топа ми и много се радвам, че не пропуснах да ги гледам за трети път. Шоуто този път беше на още по-високо ниво. Имаше огнени и светлинни ефекти, а и беше в друга зала за разнообразие. 
Май

Стажът в Saatchi & Saatchi
Май на 2017 ще бъде запомнен завинаги. Той е от онези повратни месеци в живота, в които нещо много голямо се случва, отваря се врата и новото начало те дарява с куп възможности. При мен хубавите неща почти винаги идват неочаквано. И с това стана така. Често го споменавам, но всеки ден съм благодарна къде ме отвя вятърът. Може би след време ще реша да пиша повече по темата, а може и да оставя всичко за себе си и най-близките, ще видя. Сега просто исках да го маркирам като едно от най-любимите и големи неща, които са ми се случвали някога.

Tom Ford Velvet Orchid
Това по-скоро трябваше да остане за рубриката My Beauty Favorites, но май парфюмите ще ги показвам тук, а и в случая любимото нещо е по-скоро емоционално и духовно, отколкото предметно, както беше и изненадата от Деси. Та... Нали знаете, че ароматите, които носите в определен момент, после винаги ви напомнят за точно този конкретен период. Та, ароматът на моя май е Tom Ford Velvet Orchid. Любимата Миленка ми направи втора невероятна изненада, след онази на събитието на Avon, когато ми подари най-любимият Black Orchid. Ароматът на Velvet Orchid е много по-мек и женствен от Black Orchid, а мен лично ме препраща към някакви много стари спомени, сякаш съм усещала и друг път нещо сходно, но така и не мога да се сетя конкретно. Опияняващ е. С всяко следващо впръскване се влюбвах все повече и повече и сега го слагам на второ място след Черната орхидея. Безкрайно благодаря! 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments