AVON: Party In The City

No comments
Миналото лято от AVON се свързаха с мен с интересно предизвикателство. *Да! Миналото лято. Точно оттогава отлагам да напиша този пост, хаха.* Предложиха ми да си харесам тема, от няколко подбрани от тях, и да избера продукти, които се вписват в нея. Повечето топици бяха летни, които никак не ми се вързваха с начина на живот, затова избрах Party In The City. В днешния пост ще прочетете по няколко думи за 7 продукта, с които можете да направите цяла вечерна визия за парти в града. Приятно четене! 

AVON LUXE фон дьо тен с SPF 20
Бях развълнувана да пробвам този продукт, но за мое огромно съжаление не успяхме да се харесаме. Още при първото нанасяне усетих парене на очите, след което преустанових използването му за известно време. След като изхабих всички налични фон дьо тен-и вкъщи, реших да му дам втори шанс, като се опитвах максимално да избягвам зоната около очите. Така определено беше по-добре, но все още усещах леко дразнение, което след няколко минути изчезваше. 
Използвах го близо месец и успях да си изградя доста добро впечатление от продукта. Покривността му е много добра. Финишът му е нормален, не прекалено матов, но не и лъщящ. Докато се нанася се усеща доста тежко, сякаш се мажеш с крем, а на мен това определено не ми харесва. След нанасяне му отнема време, докато попие, но през целия ден се усеща на кожата. Всеки път като си пипна лицето и усещам продукт по пръстите. Остава по телефона ми, след като съм говорила по него. Не е особено комфортен. Относно трайността - бих я определила като 2/5 (около 4 часа), след което лицето започва да лъщи и не изглежда особено добре. Опаковката му е доста стилна и помпичката е плюс, но аз лично не бих го използвала отново, просто не е моето нещо. 
LUXE Компактна пудра 
Докато се мъчих с фон дьо тена и неговата слаба трайност, реших да направя нещо, което доста рядко правя напоследък - да го запечатам с пудра. Много добро решение! Пудрата определено увеличава трайността му и лицето започва да блести значително по-бавно. Двата продукта са доста прилично дуо. Пудрата матира леко лицето, като не стои все едно си мушнал главата си в чувал с брашно. Опаковката е много красива, но е малко обемна. Пудрата се усеща копринена и има приятен аромат. 

MARK Strobing Duo 
Доста интересен продукт, който обаче в момента на писане на този пост не откривам в сайта на Avon. Все пак ще споделя няколко думи за него, за да сте наясно, ако някой ден се появи отново и искате да го пробвате. Дуото съчетава две кремообразни краища - едното за контуриране, другото за хайлайтване. Хайлайтващата част е с доста приятен розовеещ цвят със златни частици, но контуриращият край е някак странно съчетание между кафяво и червено, което не ми пасва на цвета на кожата. Освен това подчертава доста неприятно порите. Хайлайтърът стои малко по-естествено, защото е със светъл цвят. Трайността и на двете не е особено голяма. 

MARK Комплект за вежди
Много исках да пробвам продукт за вежди на AVON, защото оформянето на веждите е основна част от грима ми всеки ден. След като изхабих дуо-то на Essence, за което писах в този пост - My Beauty Favorites: Makeup, започнах интензивно да използвам това на AVON. Първата основна разлика, e че продуктът на AVON не е толкова пигментиран. По принцип лошата пигментация се счита за отрицателно качество, но понякога може да ти позволи по-деликатно да работиш с продукта. Аз винаги слагам за основа молив за вежди, след което попълвам със сенките на AVON и тази комбинация ми дава вежди, които не падат цял ден. Не съм използвала много ваксата в дуото, защото веждите ми са къси и нямат нужда от фиксиране.
MARK Mega Effects Очна линия
Това е най-наподобяващата маркер очна линия, която съм използвала някога. Щеше ми се писецът да е една идея по-нежен, защото все пак с него пишем по очите си, не по хартия. Пигментацията не е супер голяма. Трайността почти се доближава до тази на перманентните маркери, доста е добра. Но премахването на продукта е тотален ужас. 
MARK Червило-писалка
А това пък е най-наподобяващото маркер червило. И за него важи същият коментар - трябвало е да помислят за малко по-щадящ писец. Консистенцията на продукта е водниста. Ако вземете маркер или фулмастер и драснете с него върху кожата си, ще усетите това, което се усеща, докато се нанася това червило на устните. След като воднистата консистенция изсъхне, почти няма изтриване. Пигментацията обаче е много ниска и не се получава плътен слой. 
Парфюм TODAY Tomorrow. Always.
Това е един от най-емблематичните за AVON парфюми. Избрах го, защото една визия не е завършена, ако сме без хубав парфюм. Много ми харесва конкретния аромат, но също така прекалено много ми напомня за определен период от живота ми и не го използвам често. Трайността му е доста добра. 

*Продуктите са ми предоставени от бранда за тест 

Надявам се коментарите ми да са ви били полезни! 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 
До скоро!

No comments