February & March Favorites'14

No comments
Здравейте, пролетни птички! :D Ех, добре, де. Не съм в Twitter, но все пак - здравейте! 
Днес ще ви споделя любимците си за месец март и ще включа няколко от месец февруари, защото го пропуснах безмилостно и не искам да ми се сърди. 

Месец февруари беше един доооста неспокоен месец. Мисълта и заниманията ми бяха почти изцяло свързани със сесията, която свърши на 21-ви, а започна още през януари. Преминах и през други емоционални приключения, за които не искам да се сещам, хаха. Филмирането някой ден ще ме убие. Измъкнах се за малко почивка в Чирпан до началото на месец март, който очаквах да е супер натоварен.  



ФЕВРУАРИ


PID. 
От много време не се бях зарибявала по игра и няма как да не ви запозная с тази. Усещам духа на Spirited Away на Hayao Miyazaki в нея и на моменти е много creepy. Супер много обичам точно такъв тип игри, не че съм много добра в тях, просто ги обичам, хаха. Играя я с джойстик. Изгледайте трейлъра, за да видите за какво става дума.

Блогърските срещи.
През март си направихме 2 прекрасни блогърски срещи и имах възможността да се видя на живо с прекрасните момичета, стоящи зад блоговете, които толкова много обичам и чета. 

Това е групова снимка от първата среща с Йо, Деси, Кали,
Мария, Лия и аз, липсва Моника, която си тръгна по-рано.









Това са две снимки от втората ни среща, а целия пост за нея може да видите - тук.













МАРТ

Светкавицата
която ми дойде от ясно небе, хаха.
Преди време бях сложила точно този модел в уишлиста ми, но прецених, че на онзи етап нямам нужда от светкавица и така и не я взех. Когато си бях в Чирпан, съвсем случайно, един приятел на нашите донесе чантата си с фотографски неща и каза, че иска да ги продава. Аз изобщо не се замислих и се споразумяхме за тази светкавица, която беше като чисто нова за мое голямо щастие. Харесва ми колко истински прави цветовете на нещата, които снимам с нея. Перфектна е и за чаената ми рубрика, защото не променя цвета нито на листата, нито на течността и мога по-достоверно да ви предам информацията. 

Ледена пързалка.
Е, да си призная, карането на кънки по ледена пързалка изобщо не беше това, което си мислих, че ще бъде. Много по-сложно беше. А и с моя страх от падане, изобщо не се справих добре, но като за първи път беше чудесно! Останах с много приятни спомени и някоя друга синина. Тази зима със сигурност искам да ида отново! 

Електрическата кана,
 с която се преродих.
От години се каня да си купя електрическа кана, но така и не й идваше времето, до сега. Мога да кажа, че наистина се преродих с нея. Водата за една чаша чай завира докато сложа листенцата в чашата, а 1 литър завира за ~3 минути. Мисля, че няма нужда от други обяснения. Определено улеснява живота и спестява време. Моделът, който си взех е Sapir SP 1230 DC. 

Сешоар Remington Compact 1800.
За него направих специален пост, който може да видите - тук. Сешоарът e просто перфектен. Нямам абсолютно никакви забележки до този момент. Чудесно съотношение - качество-цена.

Огледалото.
Както повечето от вас разбраха, аз се преместих. Бях решила, че за новото местенце трябва да си купя нещо ново и голямо, исках да бъде и практично. Огледалото. Най-красивото огледало. Да. Бях му хвърлила око от известно време и реших, че сега е моментът! :D Покрай него ви показвам и новото ми бюти местенце, но вие вече сте виждали снимката в INSTAmarch.

Чашата.
Ха, да, знам, че е странно да включвам напълно обикновена чаша за вода в този пост, но искам да ви споделя. Тази Чаша е най-прекрасната чаша за вода на Земята. Сякаш витализира водата и усещането да пиеш от нея е съвсем по-различно от това да пиеш от други чаши. Много е странно. Сигурно има нещо общо с това, че дъното е осмоъгълник, а горната част - кръг. Изпитвам прилив на енергия, когато пия от нея. Купих си я съвсем спонтанно за 95 ст. от Jumbo. Има цели сервизи и смятам да си взема някой ден!

Моят органайзер.
Направих цял пост за желанието ми да имам планер (вижте го - тук). Поръчах го, заедно с няколко kawaii sticky notes от eBay, и след малко повече от 2 седмици, в един прекрасен ден, и двете неща пристигнаха едновременно. След като посетих Jumbo за още канцеларски материали, се захванах с превръщането на този обикновен планер в моя прекрасен планер. Използвам го всеки ден и ми се ще да ви обещая, че скоро ще направя видео, но наистина нямам представа дали това ще се случи скоро, но все някога ще се случи! :)

Командировката от БАН по река Огоста
Много добре знаете, че всички пътувания, които правя, веднага попадат в месечните ми любимци, но няма как да е по друг начин. Обичам да пътувам, обичам да посещавам нови места и да се занимавам с някакъв вид изследователска дейност.
Целия пост с всички снимки може да видите - тук.

Badger COOL MINT Lip Balm
Ох, да, знам, че ви надух главата с Badger, но ви казах, че ще ви разправям точно за този вид на друго място и ето, че това е мястото - March Favorites. Това е новият ми абсолютен фаворит сред балсамите. Освен, че мирише супер прекрасно на мента, има едно чудно свойство - кара устните ти да изтръпват и сякаш си допрял ледено кубче до тях. Невероятно е. Усещането на хладина отшумява след ~5 минути. <3 Обичам го. Може да прочетете повече за балсамите на Badger - тук

Не забравяйте да участвате в новата игра
която стартирах, заедно със Зоя.БГ, за да спечелите 
2 от любимите ми балсами на Badger + изненада. 

Поздрави,
Нина

No comments