One Of My Days: Fancy Day

7 comments




































Денят започна, след като си направих огромна купа с кафе с мляко. Спокойно, повече е мляко, отколкото кафе, не ми се умира от сърдечен удар. Нарязах си и малко кайсии, но не беше същото, липсваха ми любимите праскови. 

Обработих няколко снимки за новите ми постове и се приготвих за излизане, а тук може да видите няколко selfie-та. ;D Навън беше мрачно и нямаше да излизам с очила, но пък реших да се снимам с тях. :D

Времето ме зарадва! Беше облачно и прохладно. Точно такова ми трябваше, защото цял ден щяхме да сме навън и нямаше да оцелея, ако напичаше яко слънце. 

Много набързо се спряхме в Subway, защото не бяхме имали добра закуска и коремите ни стържеха, а напоследък, след Supa Star, Subway е другото място, в което обичам да хапвам, когато съм навън. 

Стоян трябваше да записва видео за втория етап от един конкурс и това беше първата основна задача, която трябваш да свършим за деня. 

Ъм, да, след като приключихме със заснемането на видеото, Слънцето реши да се покаже, но не беше чак толкова горещо, колкото очаквах. 

Мислихме да се разходим и малко по-късно да идем да хапнем в Supa Star, но на пътя ни се изпречи Националния природонаучен музей и съвсем спонтанно решихме да влезем. Аз исках да го посетя от супер много време и ето че най-после се случи. Имахме по-малко от час да го разгледаме, защото трябваше се изнесем до 17:45 ч. Няма да ви обяснявам какъв спринт му ударихме в музея. Успяхме да видим много интересни неща, но определено някой ден ще се върнем, за да разгледаме по-спокойно всичко. :D <3 

След музея, се отправихме към Supa Star. Основната цел този път не бяха супите, а това, че аз много исках да покажа на Стоян любимото си местенце за ядене в София. 

За огромна радост видях, че имат Мароканска с нахут и си я взех, но в нея има лук, а Стоян не яде и реши да заложи на таратор, ха. :D Все пак близна и от моята супа и каза, че е супер и че трябва да се опитаме да си направим и ние, но без лук, разбира се. 

Другото основно събитие за деня беше посещението на Народен театър "Иван Вазов". За първи път щях да вляза там и бях много развълнувана.

Обстановката вътре е толкова впечатлителна, че ми останаха очите по всички детайли. <3

Снимка: Мони
Този месец билетите в Народен театър "Иван Вазов" са по 5 лв, но много бързо се изкупуват за по-известните постановки.



Гледахме постановката "Работно време" от Камен Донев. На мен много ми хареса и като човек, който обича да гледа положително на нещата не бих искала да изказвам каквито и да било критики, а само ще кажа, че си прекарах чудесно и се възхищавам на работата на актьорите! 

Вечерта беше дъждовна и много приятно прохладна.

Благодаря за отделеното време! 
Поздрави,
Нина

7 comments

  1. Камен Донев е велик! :)

    ReplyDelete
  2. Народният театър rulz <3

    ReplyDelete
  3. Прекрасен пост! <3 Много ми е примамлива тази SupaStar вече, надявам се не е много скъпо, че да пробвам и аз :D Чудесна история, толкова е хубаво да се ходи на театър, липсва ми да ходя адски много...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, Прес!
      Амиии супичките най-общо варират между 3 и 5 лв., но са големи порции и можеш да си сложиш безплатно крутони.
      Да, и на мен ми харесва театърът, дано имам по-често възможност да го посещавам.
      :))) <3

      Delete
  4. В Суб и аз обичам да хапвам много. Моля те направи пост как поддържаш веждите си,виждам че са много хубави :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ух, хахаха, това ще да бъде много труден пост. :D
      Не ги поддържам. Скубя ги така както ги скубех в началото, нищо не се е променило, освен, че сега ги запълвам и оформям с молив.
      По-скоро да направя видео как се гримирам. :D

      Delete