GARNIER Ultra DOUX шампоан за обем

7 comments
Добър вечер, 

Реших да напиша набързо един пост, защото ме сърбяха изключително много ръцете. 
Трябваше да споделя с вас, не можех да чакам.
Това е единственият шампоан, който съм използвала в съзнателния си живот и от който виждам огромна положителна разлика върху косата си! Мнението на Габриела съвпада с моето и всичко, което ще изпиша е подкрепено от още един човек, за което си заслужава да се замислите! 
За трагичния опит с органик шампоаните ще ви разправям друг път, но след като се бях примирила с това разочарование, започнах отново да си купувам най-различни шампоани, с които или не откривах никаква разлика, или помагаха на косата ми да се замърси и омазни по-бързо. 
Дойде моментът, в който съдбата ме подтикна да посегна към тази бутилка.
За приятния му свеж аромат няма да говоря, нито ще обръщам внимание на съдържанието му, защото, честно казано, се притеснявам от това, което мога да видя. Но...
Първо искам да споделя, че косата ми се омазнява много бързо в корените. Къпя я през ден. Да, знам, че не е полезно, но нямам особен избор. 
След като се върнах от пътешествията, реших да я оставя да почине повече дни, защото и без това не ми се налагаше да ходя на кой знае какви специални места, хаха. Но, като реших все пак да я измия, тя не беше мръсна, нито така омазнена, колкото трябваше да бъде. Стори ми се странно, но след следващото измиване, всичко ми се изясни. 
Когато си вържа косата, преди да е изсъхнала, на следващия ден става двойно по-сплескана, но този път забелязах, че с едно сресване косата придобива такъв обем, че все едно току-що съм я изкъпала и изсушила. На втория ден тя все още имаше обем и не беше мазна!
Бретонът - частта от косата ми, която се омазнява за часове, беше останал свеж дори на втория ден след измиването.
Това ми позволи да разбера, че този шампоан е откритието на годината. Все още мисля, че може да е нещо временно, но ще продължа с него през целия септември и, ако съм доволна, накрая ще го включа в September Favorites. ^^

Лека вечер, сладурковци!
<3

7 comments

  1. Купих си. Обвинявам теб за всичко :D Утре ще го пробвам :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дано ме обвиняваш за хубави неща, че иначе... :D

      Delete
    2. Край, явно е мания! Днес си купих голямата разфасовка само заради вас. Двоумях се между новитя Био шампоани на Дева и тези на Garniere, но в крайна сметка си взех точно този, Девата го оставих за друг път...

      Delete
  2. И аз съм го ползвала,бях доволна,а и ми мирише много хубаво :))
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Този шампоан ми стана любим и на мен :) Ползвам го от юни и съм много доволна. Ползвах и един с 5 билки от същата серия, но не ми допадна. Този е мн хубав.

    ReplyDelete
  4. Дълги години ползвах само шампоани на Гарниер и естествено като излезе тази сериа, веднага грабнах точна тази бутилка. Да доволна бях, до момента, в който косата ми не свикна с шампоана и не започна да си се омазнява както преди, но не ми пукаше нямах друг избор (косата ми явно е като твоята)... В момента, в който този шампоан просто престана да ми действа започнах да търся друг вариант и открих: http://www.himalaya.bg/product/155/proteinov-shampoan-za-obem-200-ml.html - за мазна коса и за обем - неучаквано добра комбинация, а навсичкото отгоре съставките му са повече от впечатляващи ;) препоръчвам горещо!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, косата свиква, наистина. Хубаво е да се сменя шампоана всеки път с друг вид, но аз определено бих си взела пак от него...

      Delete