Ecco Verde Haul: Грижа за кожата

6 comments


















Здравейте, читатели и наблюдатели. :)
Реших да разделя на две поръчката от Ecco Verde, за която ви разправях във Фейсбук страницата ми, и втората част да я обединя с поръчката от iHerb, която чакам да пристигне всеки момент, и тогава да я споделя. Днес ще ви представя петте продукта за грижа за кожата, които си поръчах от сайта.
♥ 
Информация за поръчка от Ecco Verde. 
Сайтът може да посетите - тук.
Цената на доставката за поръчки над:
над € 59,95 - Безплатна доставка
над € 49,95 - € 5,90
над € 29,95 - € 7,90
Плащането може да се осъществи чрез PayPal или директно въвеждане на информация на кредитната или дебитната ви карта (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club).
Доставката се осъществява чрез UPS.
Моите продукти пристигнаха за около 1 седмица и ми бяха доставени до вратата.


1. BADGER "Foot Balm"
Не знам дали някога ще открия по-прекрасни балсами от тези, наистина. Обожавам всичко в Badger-четата. "Foot Balm" (Peppermint & Tea Tree) е едно прекрасно допълнение към колекцията ми, за което ви разправях, че желая в The Beauty Wishlist. Взех си голямата опаковка от 56 гр., защото сметнах, че щом ще го използвам по предназначение, ще ми е нужно повече количество. Предлагат го и в опаковка от 21 гр. 

2. AVRIL - Micellar Lotion
Едно от малкото неща, които ми останаха да заменя с по-подходящи, са средствата за премахване на грим - кърпички и едно мляко на Garnier, което вече много рядко използвам, да не кажа - изобщо. Наистина харесвам кърпичките, но ми се искаше да ги сменя с продукт, който е по-добър откъм състав. Сега избрах да изпробвам мицеларната вода на Avril, която е сертифицирана от ECOCERT, с 99% натурални съставки и 20% органик. Единствено Benzyl Alcohol-е по-притеснителна съставка, както и Parfum-а, но ще го преживея някак. 

3. AVRIL - Eye Makeup Remover
Избрах си почистващия лосион за очен грим отново на Avril. Тук също имаме сертификат от ECOCERT, както и 99,04% натурални съставки и 20,17% органични. Parfum-а отново не липсва, но няма други обезпокоителни съставки, ако разчитам на информацията на Skin Deep и "100 съставки, които не искаш в твоите продукти за красота" Много ревюта на козметични продукти ми се натрупаха, някои едва ли ще видят скоро бял свят, но аз продължавам да обещавам такива, дори сега ще го направя - планирам ревю на този продукт и на горния също, хохо. :)

4 и 5. KHADI "Anti-aging" & KHADI "Pink Lotus"
Търсих си някакъв вид серум за лицето и незнайно защо реших, че мога да ползвам разни масла, вместо серуми и ми се струва, че не съм особено далеч от истина, де, но все пак не съм съвсем сигурна. Khadi се предлагат в Zoya.BG и може да научите много за тях в описанието на маслата там. Аз избрах да си взема два вида в мини размер, защото ще ги ползвам само за лицето. Сертифицирани са от BDIH и са 100% растителни.






















#personal #coomingsoon
Вчера си направих график на постовете, който може и да претърпи промени, но ми се искa  да успя да го изпълня. Не че обичам чак толкова напред да планирам, но този месец предстои да е напрегнат, защото трябва да работя и уча за държавен изпит и имах нужда да си подредя нещата за блога. Тааааа, да знаете, че втора част на този haul го планувам за около 12-ти август, не ме питайте какво ще пускам до тогава, измислила съм го, хаха, да. :))) Ще издам също, че haul-a ще се състои от 5 декоративни продукта от Ecco Verde и 3 бюти аксесоарa от iHerb. 

Благодаря ви, че ме четете! 
Поздрави, 
Нина

6 comments

  1. Здравей Нинче, откъде си купи продуктите на Avril :) особено ми хареса AVRIL - Eye Makeup Remover. Може и да си го описала, но аз нещо не успях да се ориентирам, предварително благодаря :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Всичко съм поръчала от Ecco Verde. Заглавията, които са в розово, до цифричките, са линкове, които водят и към продуктите в сайта. :))) За сега ще кажа, че ми е много странен като продукт и остава едно лепкаво усещане. Мирише странно, но това е нормално май. Дано помагам. :)

      Delete
  2. Нинка страхотни продукти,миц.вода ми е от вчера в количката и кажи ми моляте да я взимам ли,добра ли е като собио?
    Мая от ековерде,но Аврил има и в България.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Както ти писах, няма как да ги сравня, не съм пробвала тази на СоБио, но бих казала, че тази ми харесва за момента. :)))

      Delete
  3. Страхотни продукти :) Може ли да споделиш с нас за колко време пристигат продуктите,и каква е цената на доставката до България?

    ReplyDelete
  4. Ох, аз този път съвсем пропуснах да обясня тези неща, съжалявам.
    Амииииии, копирам от сайта:
    from € 59,95 Free of charge
    from € 49,95 Delivery: € 5,90
    from € 29,95 Delivery: € 7,90
    from € 0,00 Delivery: € 9,90
    Нещата пристигнаха за около 1 седмица с UPS, доставиха ми ги точно до вратата.

    ReplyDelete