January Favorites'16

No comments
Versace, Sunglasses
О, тази година започна много по-добре от миналата, но такова нещо си е живота. Не може всичко да е лошо, както и не може всичко да е добро. Да. Различните периоди се въртят и понякога обичайно безличните първи месеци на година, могат да бъдат много по-цветни и положителни. Е, в случая януари беше много бяяяял, много! За мое огромно щастие. :3 Приятно четене на любимците ми за този месец.

Crest ProHealth [HD] и Braun Oral-B Vitality Plus 
Открих новите си любимци в грижата за устната хигиена през януари. Комплектът за избелване на зъбите Crest [HD] го получих през септември, като подарък от приятеля ми, но трябваше да приключа с това, което имах за заздравяване на венците. Започнах го към края на ноември и началото на декември, но го причислявам към януарските любимци, защото е продукт, за който трябва малко време. Електрическата четка я взех, докато бяхме в Испания (към края на декември) и започнах веднага да я използвам. 
Crest toothpaste, Oral-B, Braun, електрическа четка за зъби,
Снимки: Google
Относно пастата - още преди да започна да я използвам с електрическата четка, показа своите качества, заради които ми стана още тогава любима - венците ми спряха да кървят, а дори при лечението, което направих, продължаваха; започнах да не усещам болка или прекалена чувствителност; стъпка номер 1 измива феноменално добре и зъбите са супер чисти, без никаква плака; стъпка номер 2 пък мисля, че даде по-голяма белота и към днешно време усещам зъбите си по-бели, но не съм правила снимки и не мога да разбера дали си въобразявам или наистина е така, защото и по принцип зъбите ми са по-бели. Относно електрическата четка - от много време се каних да си купя такава, струва ми се много по-добро почистването на зъбите с уред, въпреки че има хора, които не са на същото мнение. Аз лично я усещам много добре и ми е страшно приятно, докато я използвам. Тази конкретно има зарядно и няма да ви се налага да си купувате батерии. Също така има timer за 2 минути и, след като минат, забавя движението за малко, за да ви уведоми, че са изтегли. Комплектът на Crest в комбинация с четката е просто блестящ. Аз ще споделя, че не мия зъбите си 2 пъти дневно, защото смятам лично за себе си, че прекаленото миене не е добре, особено когато използвате по-силни продукти и уред, който има много по-голяма сила, което може да увреди емайла. Едно измиване дневно ми е напълно достатъчно - зъбите нямат плака и изглеждат перфектно.
В България не съм сигурна дали може да намерите този комплект на Crest, преди го имаше в white-bg.com, но сега не го виждам. Има друг, който много наподобява моя и отново е на принципа - почистваща паста и избелващ гел. Цената му е 64 лв, но в момента е намален на 46.99 лв. Цената на моя комплект в Америка е около $12-15. Същият комплект Oral-B четка за зъби със зарядно и една глава бонус, може да закупите от - Tehnomix.bg на цена от 69 лв. 

Rousse, Bulgaria, Русе, България, Сняг
Русе - сняг, приятели и кино
В началото на януари бях в Русе и трябваше да се прибирам в София точно, когато заваля първия голям сняг. Бях си купила билет и то за късния автобус и щях да пътувам по тъмно, а тъкмо беше заваляло и пътната обстановка беше доооста притеснителна. Реших да остана и си смених билета за друга дата. Същия ден, в който трябваше да пътувам, с приятеля ми и приятели излязохме из Русе и беше приказа! Духаше много вятър и валеше, буквално в един момент бях ледена шушулка, но беше толкова яко! Пихме по нещо сгряващо в Deep-а, а след това отидохме в Mall Rousse, на кино. Гледахме Creed. Очаквах да е мега драма, но всичко беше балансирано и накрая завърши с happy end, което определено ми хареса! Снегът беше навалял толкова много, че вечерта беше магическа. 

Versace, SunglassesОчилата!
Никога не съм се превъзнасяла по този аксесоар. Имах само едни-единствени на Polaroid, с които и се научих да нося очила, защото до преди това само се опитвах. Реших в един момент, че искам да имам поне още един, за по-интересно, и започнах да си представям конкретния модел - големи, с дебели рамки, cat-eye. Един прекрасен ден, незнайно по какъв повод, реших да вляза в сайта на Versace и да разгледам очилата им. Е, там стоеше и ме чакаше перфектният модел, точно какъвто си го представях, че и по-як - с 2 златни medusa-и. Пф. Направо ми причерня. Казах си, че това са очилата. Да. Видях ги в Grand Optics, премерих ги и тотално се влюбих. Докато бяхме в Испания, претърсих всички магазинчета и магазини, но така и не открих този модел, който е от по-нова колекция, а в повечето оптики или нямаха изобщо Versace, или имаха някакви стари модели. Беше ясно, че няма да си ги купя от там и, след Нова година, си ги купих от България, дори бяха намалени, получих и VIP карта за бъдещи покупки. Очилата са подарък от близките ми за рождения ми ден. Може да ги видите по-добре и то върху мен - тук и тук

Вторият голям сняг
Голям сняг
Вече се бях прибрала в София и нищо не можеше да ме уплаши! Стоях си вкъщи на топло, а навън заваля! Толкова много се зарадвах. Вечерта, в която натрупа най-много, гледах през прозореца и ми идваше да изляза вън и да си поиграя. Така и направих. Разходих се до магазина за вино и шоколад, но реално го направих, за да мога да погазя в снега. После направих една обиколна на блока, защото не ми се прибираше и газих малко в дълбокото, като малко дете! Беше жестоко!

Зоя.БГ, Алое вера, Aloe vera gel, хидратиращ крем
Снимка: Зоя.БГ
BioAroma - Aloe vera хидратиращ gel
Ах, откога го търсих - перфектният хидратиращ продукт. Показах ви го в последния пост от рубриката One Of My Days и веднага се влюбих. Той е всичко, което искам да бъде едно хидратиращо кожата средство - попива моментално; кожата не остава лепкава, а мека и матирана; чудесна основа е за грим, защото не оставя кожата мазна. В съставките му, освен гел от алое вера, откриваме чаено дърво, лавандула, росен, та освен хидратация, получаваме и грижа за кожата. Може да прочетете повече в сайта на Зоя.БГ, защото там добре са описани и свойствата на самите съставки. Много съм доволна и щастлива от него. Цената му е 22,45 лв, но мисля, че си оправдава всяка една стотинка. Горещо препоръчвам.

The Big Bang Theory
От миналата година започнах отново да гледам сериали и, след като минах Friends за 3-ти път от-до, Two Аnd А Half Man за не знам кой път и изгледах How I Met Your Mother, осъзнах, че ми е време да се впусна в съвсем нов сериал. Супер случайно реших да бъде именно The Big Bang Theory и това беше най-добрият избор, който можех да направя. Искам да кажа, че преди, като съм попадала на неща от филма, винаги съм гледала скептично и никога не съм предполагала, че мога така да се зарибя по него. Е, истината е, че не трябва да сме много сигурни за каквото и да е, защото често нещата се оказват съвсем различни. Точно приключих с How I Met Your Mother и рева, който му ударих, и това беше най-освежаващото нещо, което можеше да реша да си сваля. Честно. Обожавам го. Ако сте били и вие като мен и сте го подминавали надменно, спрете и си го свалете. Няма да съжалявате. 
Е, това бяха моите любимци за месец януари, 2016! 

#ninaaskedyou
Гласувайте в анкетите ми, за да разбера какви са вашите предпочитания за постове.
Може да ги откриете в дясната част на блога. 

#comingsoon
Започнах отново да си правя график на постовете, което показва, че отделям доста повече време за блога. Това мисля и че вече се вижда... Списъкът ми с идеи за постове вече прелива, онзи ден снимах за 2 нови бъдещи постове, които са изцяло на козметична тематика, също така планирам да пусна този месец Tea Of The Day, както и още един пост от Outfit Of The Day. Втора част на пътешествието ни до Испания също може да бъде публикувано този месец, но може и да го оставя за следващия. Тези месеци ще се появи и ревюто на четката за лице MagnitOne Lucid и определено има какво да очаквате от мен! :))) 

Благодаря ви, че ме четете и наблюдавате! 

Поздрави,
Нина

No comments