One Of My Days: Облачета

10 comments

Реших, че този ден трябва да иде в рубриката "Един от моите дни", защото щеше да е малко по-разнообразен от дните, които имам напоследък. Не за друго, а защото отново се разходих извън квартала, след известно време на застой вкъщи, и свърших няколко полезни дела. :)
Излязох по обед, но, за мое огромно щастие, времето не беше толкова топло, колкото очаквах. 

Видяхме се с Мария и се разходихме из чудните софийски улички. Полюбувахме се на красивите сгради. Отбихме се на няколко места, свършихме няколко неща, поговорихме си и, не след дълго, се разделихме. Кратка среща, но съдържателна.

*И сега... ИЗНЕНАДА!* Минах през Зоя (Смесен магазин), за да взема няколко неща за предстоящия Giveaway, който ще правя по случай първия рожден ден на блога. :))) *На 3-ти пускам играта, бъдете на линия!*

Захванах се с писане на подсещащи бележки, отмятане на свършени задачи, а не след дълго, подхванах и основните ми работни задачи за деня. 

Малко по-късно реших да свърша малко полезна домакинска работа. Трябваше да се погрижа за био морковчетата от селото на Стоян и да ги приготвя за фризера. Казвам "био", защото са отгледани по-природосъобразно и от онези, които имат сертификати. :)

Разходих се наоколо и реших да ви снимам тези красоти. 

А това бяха едни от най-вкусните царевици, които съм яла. <3 

Нямаше как да не се полюбувам и на залеза, който отново беше прекрасен. :) 

А този път имах възможността да наблюдавам една много красива буря, която за съжаление не дойде при нас. :D Но пък там се е излял страхотен дъжд. 

Вечерях нещо, което ми се ядеше зверски - нещо супер засищащо и утоляващо апетита. Напоследък ям основно разни салати, диня, и имах нужда от хляб, имах нужда от нещо по-подхранващо и избухнах, хахаха. 

За финал - облачета. :)

Поздрави,
Нина <3

10 comments

  1. Разкошотия са снимките,а царевица как ми се дояде :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ух, едно от най-хубавите неща, заради които мога да кажа, че понасям лятото, е царевицата! :D :)))

      Delete
  2. Ахахахаха, на мен ми потекоха лигите на царевичките ;DD и btw ми е адски любопитно какво точно си приготвила за Giveaway-a : ]] - Ая

    ReplyDelete
    Replies
    1. Съвсем скоро ще разберете. :))) :P
      Много се надявам да ви хареса изненадата.

      Delete
  3. Какъв хубав ден :)) А за хляба как добре те разбирам! Аз също избухвам от време на време понеже постоянно ям салати от доматите на баба :D Очаквам с нетърпение рожденния ден на блога! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, домати и то домати на баба, звучи чудесно... ;х И аз нямам търпение да правя подаръциииииииииииииии <3

      Delete
  4. И аз се включвам със сърца <3<3<3

    ReplyDelete