First Birthday Giveaway: Печеливш

3 comments


Много съм благодарна, че имах възможност да организирам тази игра, защото, както казах, тя е по-специална от другите. Искам само да благодаря на всички отново за подкрепата и се надявам да не ви разочаровам. Няма да се оливам в приказки, а ще ви разкажа как протече тегленето на печелившия и ще обявя името му. 

Теглене

И този път имената на участниците бяха взети от харесванията на снимката на играта във Фейсбук, но този път го направих по-автоматично, чрез WooBox.com, за да няма вариант да объркам нещо. Към тях добавих и всички, които заявиха участие чрез Допълнителния шанс, и качих файл с хората и номерата - тук.

Изтеглих едно число от 1 до 514 чрез Random.org.
Отидох при номера от списъка, копирах линка, който ми дадоха от WooBox.com и отворих профила на печелившия.

А той е...

№ 85 - Румяна Рекарска
Румяна е изпълнила всички условия и има време до утре в 22:00 ч. да отговори на съобщението, което и пратих във Фейсбук. Ако не го направи, ще изтегля друг номер - печеливш. 

Тук може да видите видеото на тегленето, за да сте сигурни, че всичко е точно. И не ми се смейте много, че оплесках нещата с копирането, но автоматично ми се копира и номера, пред линка и първоначално не успях да отворя линка, хахаха. :)))) Честито! 

Поздрави,

3 comments

 1. честитоо на дамата

  ReplyDelete
 2. Благодаря Нина! Онзи ден получих наградата- страхотно нежно докосване от природата. Козметичният сет е страхотен и в практична форма, докосна ме ....:). На теб ти пожелавам много хубави мигове занапред, емоции и вълнуващи постове в блога. На всички останали късмет и всичко най-хубаво. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Много се радвам да го прочета!
   Дано ви самите продукти ви подействат добре, както на мен.
   Поздрави! :)

   Delete