HAUL: Ecco Verde & iHerb

5 comments






















Преди известно време видяхте първа част на haul-а от Ecco Verde, а именно - "Ecco Verde Haul: Грижа за кожата". Днес ще ви покажа втора част, която ще включва декоративна козметика, както и няколко неща от iHerb + един продукт, който си взех от Балев. Надявам се да ви е интересно. Пишете за кой от продуктите в поста искате да видите ревю по-рано, за да го планирам и сложа напред в списъка с ревюта! :)))


Ecco Verde
Информация за поръчката

Сайтът на Ecco Verde може да посетите - тук.
Цената на доставката за поръчки над:
над € 59,95 - Безплатна доставка
над € 49,95 - € 5,90
над € 29,95 - € 7,90
Плащането може да се осъществи чрез PayPal или директно въвеждане на информация на кредитната или дебитната ви карта (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club).
Доставката се осъществява чрез UPS.
Моите продукти пристигнаха за около 1 седмица и ми бяха доставени до вратата.

Продукти
*Розовият текст е линк, който препраща в сайта, от където е закупен продукта или към други постове.*

Зарибих се доста по highlighter-ите, откакто пробвах Ulstraflesh Shinebox. Този е толкова прекрасен, че нямам търпение да му направя ревю. Взех си цвета 02 Shining Pearl.

Споделих преди много време, че съм решила да се пробвам със сенките, но въпреки че си взех 4-ка, не възнамерявам да правя някакви преливащи неща, а просто да слагам един или макс 2 цвята, докато свикна, а и честно казано не ми се прекалява, а ще бъде по-скоро за блясък. 
Цвят: 02 Cappuccino Cream.

Напоследък си падам по светли червила, защото открих, че ми отиват. Този цвят е прекрасен, но се оказа по-блед, отколкото си мислих, че ще бъде. Въпреки това, червилото е просто фантастично, не искам да пиша много сега, защото задължително един ден ще видите ревю. Цвят: 02 Strawberry Pink.

Исках нещо подобно, приличащо на ББ крем като идея, но не съвсем същото. Спрях се на този "оцветен" крем, но съм леко разочарована. Не е нещо прекалено лошо, абсолютно не съжалявам за покупката, но има неща, които ми се искаше да бъдат по-различни. 

Трябваше да рискувам и да пробвам и ББ крем с по-добри съставки, защото, както знаете, се стремя да използвам на 100% по-щадяща козметика и това са пътищата, които трябва да извървя, за да намеря продуктите, които ми харесват. Този ББ крем е прекрасен. Имам забележки, но като цяло е много приятен и е добре като за първа среща с подобен по-чист продукт.
Цвят: Fair.

Признавам, че си го взех от любопитство, но ми се искаше да пробвам нещо като кремообразен руж, а и става за устни и реших, че е просто моят продукт - глезотия, който искам. Страшно пигментиран е. Ще ви го покажа в ревю някой ден. Цвят: 04 Cool Berry.

iHerb
Информация за поръчката
Описала съм подробно как става поръчването от сайта, може да последвате - този линк - и да разберете, ако имате някакви въпроси, питайте! :)

Продукти
*Розовият текст е линк, който препраща в сайта, от където е закупен продукта или към други постове.*

1. ECOTOOLS Six Piece Essential Eye Set
Е, нали ще се пробвам със сенките, няма как без четки, хохо. Реших, че този симпатичен сет от 5 четки със калъфче е перфектният избор, защото не са скъпи, а са наистина добра изработка. Вече имам една четка на Ecotools и няма как да съм по-доволна от нея, предположих и че тези няма да ме разочароват. За съжаление продукта е изчерпан в iHerb, но те често ъпдейтват статусите, може и скоро да се появи някоя бройка. В България също ги има, но са по-скъпи. 

2. ECOTOOLS EcoPouf Dual Cleansing
Още един прекрасен eco-friendly продукт. Имах нужда от нова гъба за банята и заложих на тази, а и за природата ще е по-добре, след като я изхвърля. Едната страна е за по-грубо ексфолиране, а другата - за по-нежно почистване, но реално тази, която е за по-грубо почистване, усещам по-мекичка от другата, но нищо. :D

3. ECOTOOLS Dual-Sided Facial Buffs
Избрах ги, защото нямах никакво средство, освен ръцете си и една четка, която не искам да използвам, защото е мухлясала, с което да мия лицето си. Вече имам такова средство и тези малко станаха излишни, а и са ми някак странни - доста твърди, не знам как да ги захвана, хахаха. Може би ще продължа да ги използвам - от време на време или ще ги подаря. :) Все пак мисля, че са ОК за хора, които искат нещо, с което да чистят лицето си по-грубо, но сякаш не са за хора с чувствителна кожа. 

Това е всичко за днес, надявам се да ви е харесало! 
Ако имате някакви въпроси, не се притеснявайте, а ги задавайте! :) 

Не забравяйте да участвате и в играта ми по случай първия 
рожден ден на блога. Подарявам 5 страхотни козметични органични
продукта, които много обичам. Информация за това как може да се включите,
може да намерите - тук

Поздрави,

Нина

5 comments

  1. Много интересни покупки! От доста време ги гледам тези четки за грим и се чудя дали да си ги купя. Ще ми е интересно да прочета отзиви за тях :3

    ReplyDelete
  2. Луфи за лице ползвам от доста време. Като ги натопиш в топла вода омекват и не са толкова груби, ексфолират и оставят кожата мекичка. Не съм пробвала от тоя "модел" точно, но по принцип не са ми причинявали раздразнение... А що се отнася до сенките - винаги използвам пръсти. Като ходих да се уча при една гримьорка тя ми каза, че най-лесно се разнася грим с ръце, оттогава четки почти не ползвам.

    ReplyDelete
  3. Всичко е много хубаво, сенките на Lavera изглеждат чудесно

    ReplyDelete
  4. Много отдавна точа лиги по Lavera и трябва да направя сравнение между цените в аптеката и в iherb. Чакам с нетърпение отзивите за техните продукти. Дали ще можеш да ми кажеш прахообразните продукти съдържат ли талк?
    Ако си търсиш нещо нежно, което почиства лицето идеално погледните четките за пори в ebay. Аз съм супер доволна от една китайка за 3 долара, от месеци не съм имала и една запушена поричка.

    ReplyDelete
  5. Честити! Ще чакам ревюта :-)

    ReplyDelete