GIVEAWAY: Code "Organic"

1 comment


Много скоро приключих с играта, която направих по случай първия рожден ден на блога. Когато писах на печелившата участничка и ми отговори с: "Ей страхотно, много благодаря, имах толкова тежък ден, а ето, че завърши страхотно...", това се превърна в любимия ми giveaway, защото разбрах, че наистина съм направила по-хубав деня на един човек, а това е прекрасно. 

Цел
Стартирам днешната игра с цел. А тя е да подпомогна попълването и разпространението на една анкета, част от изследването "Граждани и Природа", което може да се окаже един добър старт за опазване на Българското Черноморие.

Информация за изследването
“Граждани и Природа” е проект на Федерален технологичен институт Цюрих, в сътрудничество с Университетa Манхайм. Изследването се състои от три кратки анкети, и е отворено за всички, с имейл и Фейсбук профил, както във, така и извън България. Участието на всеки един може да помогне за успешното опазване на Българското Черноморие, както и за успеха на други граждански инициативи.
  • Отговори са конфиденциални. 
  • Данните - само за изследването.
  • Резултатите - в анонимен вид. 
  • Резултатите ще бъдат споделени с всички участници.
Важно!
Имайте предвид, че, ако се включите, ще получите покани по Email за другите 2 кратки анкети, които са част от изследването. На предоставеният телефонен номер, ще ви бъдат изпратени напомнящи смс-си.

Информация за наградата
Играта е под код "Органично", защото всички продукти са сертифицирани органични, дори и чаят. Изпробвала съм всички марки и знам, че предлагат високо качество, за това и някои от продуктите ги подарявам за 2-ри, че дори и 3-ти път.
*Цъкнете на розовия текст, за да ви се отвори препратка към магазина, от където за закупени продуктите и да прочетете повече за тях директно от там*

  1. DR. BRONNER's Magic Lotion - Лавандула и кокос - Аз имам разновидността с мента и бях направила ревю за продукта и, ако ви е интересно, може да го прочетете - тук
  2. DR. BRONNER's Magic Soap - Роза - Ревю за този продукт също имам в блога, защото е прекрасно измиващо средство. Вижте го - тук, но е на разновидността с мента. Имам също този с роза и съм дори по-доволна, точно за това избирам винаги него да подарявам.
  3. BADGER Lip Balm - Лавандула и портокал - Любими балсами за устни. Прочетете повече за тях - тук
  4. ALTEYA ORGANICS Органична вода - Бяла роза - Изпробвала съм розовата и лавандуловата органична вода на марката, а в момента имам и органичната вода от лайка и следващият път смятам да се сдобия и с тази, че ми е много интересна.
  5. SANTE Крем за ръце - Годжи бери и маслина. 
  6. SAVON DI MUDI Сапун - Праскова - Любими сапуни.
  7. ENGLISH TEA SHOP Чай - 4 вида чай - Реших този път да включа нещо мое много любимо - чай. Сигурна съм, че е прекрасна добавка към наградата. 

Правила за участие
1. Попълнете регистрационната анкета. След като я изпратите се отваря втора страница, на която трябва да натиснете бутона "Потвърдете Facebook профила си".
Участие взимат само потвърдилите своя FB профил.
2. Харесайте и споделете снимката на играта.
3. Коментирайте снимката на играта.

Важно!
!!! Изпълнявайте всички условия, защото, в процеса на играта, ще разбера дали ще изтегля чрез коментарите или чрез харесванията.

!!! След като приключи играта, ще изтегля човек, който ще бъде проверен, дали наистина е попълнил анкетата и дали е свързал своя FB профил. Ако не е изпълнил тези условия или някое от другите, участникът ще бъде дисквалифициран.

Допълнителна информация
  • Играта стартира на 26.08.2014 г и ще приключи на 14.09.2014 г. (неделя) в 23:59 ч. 
  • Печелившия участник ще бъде обявен на 15.09.2014 (понеделник).
  • Ако печелившият не ми отговори до 16.09.2014 г (вторник) в 22:00 ч., ще бъде изтеглено друг печеливш
  • Тегленето ще се извърши напълно автоматично, чрез системата на сайта WOOBOX.COM. Ще бъде записано на видео и споделено с всички при обявяването на печелившия.
Успех на всички! 
Поздрави,
Нина

1 comment

  1. Страхотна инициатива. Много ми хареса и с удоволствие се включих, надявам се да се включат в играта повече хора. Някой от дестинациите, които не знаех ми бе интересно да погледна каква информация има за тях в интернет.
    Намирам играта, която си организирала за интересна и полезна.
    Поздрави и успехи в новите игри и постове.

    ReplyDelete