Personal: Big Random Wishlist

No comments

Онзи ден реших малко да си разчистя отметките, които съм си запазвала с времето и които вече изобщо не ми трябват. Както си триех и преглеждах, попаднах на линк към чаша Hello Kitty, която си бях запазила, за да поръчам... някога. Желанието ми все още си стоеше, защото беше супер сладка и започнах да я търся в Ali Express. Докато търсих, попаднах на супер яките чаши във формата на котешка лапичка, в които тотално се влюбих. Автоматично забравих за Hello Kitty и казах - майната ѝ, искам тази котешка лапичка! Много. Така и ми хрумна идеята за пост със случайни неща, които искам да си купя. Някои от тях са наистина желани и се надявам скоро да ги имам, а други едва ли ще имам реалната възможност да си купя в близко бъдеще, но все пак, ако мога - ще е супер! След като направих колажа, определих wishlist-а като hardcore hipster кифла starter pack. Ужас. 

Nike Huarachе Triple Black
Да. Аз определено се превърнах в онези хора, за които обувките са едно от най-важните, да не кажа - най-важното нещо, от outfit-а им. Откакто си купих първите Adidas и се уверих в качеството, просто реших, че каквото и да ми коства, ще се опитам да не подкрепям онази супер бруталната китайска икономика, бълваща боклуци. Предпочитам да дам 100 лв отгоре или повече, но да съм сигурна, че тези обувки ще ги нося повече от 1 година, без да им се случи нещо.  

Не робувам на марки. Първоначално бях тръгнала по тренда с Nike Air, но много бързо се отклоних, като след първите Nike, залитнах към Reebook и Puma. Марката има значение само, за да ме увери, че обувката е качествена, а изброените до тук марки, определено са такива. Оттам нататък е важен само дизайнът. 

Част от моите приятели често се шегуват с мен, че си купувам "едни и същи" обувки - черно-бели. Доста странно... Разликата при всеки модел е толкова очевадна. А и като се обличам почти само в черно, няма как да си купя жълти обувки... Тааа, това го казвам, защото тези Nike са пак чисто черни, като последните ми Adidas Tubular (които ми бяха подарък), но естествено дизайна е съвсем различен, доста по-груб, и страшно много ми харесва.

La Coka Nostra - Gold Logo T-shirt
Обожавам La Coka Nostra. Ако отворите профила ми в Last.fm, ще разберете точно колко, като видите колко съм ги слушала. Смятам да си купя най-големия размер, за да я нося като туника. Мисля, че ще е супер.

Real Techniques - Nic's Picks Brush Set
Мисля, че вече споменах, че им се каня във Фейсбук страницата на блога, но изпуснах тогавашната промоция за някакви часове, защото съм шматка, и реших да изчакам да ги намалят пак с 20 процента, преди да си ги поръчам от iHerb. Няма да крия, много ми харесва това, че са сребърни, а и освен base shadow brush, всички други ги нямам в колекцията си.

Обожавам да снимам. Сигурно си личи. Но в това време на технологии и дигитални изображения, нищо физическо не остава. Все се каня да си събера някои от най-хубавите снимки и да ги изкарам, да си ги подредя в албум..., но само с каненето си оставам. Много е жалко, защото снимам толкова много, запечатала съм доста важни моменти и всичко е на лаптоп, компютър или преносим хард, където има огромна вероятност да се затрие с магическа пръчка, ако се развали техниката. Добре, че поне някои от най-добрите пейзажни снимки или пътешествия съм качила в блога и на други места, че да имам поне още едно място... за по-сигурно.

Та, заради това, много си мечтая да имам фотоапарат, който да ми изкарва моментално снимките. Качеството няма да е велико, но със сигурност ще е много яко да си ги събирам и да си ги подреждам в албуми или в рамки. 

Знам, че консумативите за тези фотоапарати са по-скъпи и определено няма да мога да правя по 100 снимки на ден, но може би точно това ще допринася за по-голямата естественост на снимките.


Окей, окей. Знам, че е too much, но... сега ще ви обясня. Мечтая си един ден да притежавам поне едно-едничко нещо на марката. Въпреки, че LV не подхожда на финансовия ми статус, смятам, че някои от нещата им не са чак толкова недостъпни и, ако събирам известно време, без да се насилвам да отделям много пари и да живея на фотосинтеза, един ден ще мога да си позволя да си купя това конкретно или нещо друго (напр. портмоне). Много хора биха казали, че това в свръх тъпо и позьорско, но аз изобщо не смятам, че е така. Изхождам от това, че всички т.н. маркови неща, които имам, освен, че са супер като качество и като дизайн и адски много ми пасват на вкусовите предпочитания, ми доставят изключително душевно удоволствие. 

Това навярно звучи много материалистично, но - не. Не е. Според мен идеята е да се стремим към баланс, и това, че се вълнуваме от някакви материални вещи, не значи, че ти липсва нужната душевност. Въпросът е до колко отдаваш водещо значение на материалното. Ако е балансирано, не смятам, че е вредно. 

Та... да се върна на Agenda Cover-а. Знаете много добре любовта ми към органайзерите. Оттам произлиза и желанието ми да имам точно това на LV. Представям си как ще го използвам постоянно и съм решила, след като започна по-сериозна работа, да спестявам лека-полека и един ден да си го купя и да го използвам основно за работа, тоест - много активно. Навярно тази покупка ще е до живот, защото качеството на LV е перфектно. 

Leopard Paw Mug
Споменах за чашата в самото начало на поста, не е ли свръх сладка? Представям си вече как пия кафе или чай от нея и я снимам за Instagram в сладки пози. :D Ох. Трябва да порасна. 

Madara - Deep Moisture Fluid
Вече го тествах в Зоя.БГ. И си казах - о, да, това ще е следващият ми крем за лице. Флуида обещава да хидратира и подхранва и има страхотен състав (99.875% от всички съставки са натурални). Има супер лека текстура, попива много бързо (поне при тест на ръка) и прави кожата изключително гладка и мека.

Tom Ford - Black Orchid
Ох, какво да ви кажа. Никога не съм била пристрастена към парфюм, но сигурно, защото не се бях докосвала до наистина качествени такива. В Черната орхидея се влюбих миналото лято, но парфюмът свърши и сега само си помирисвам бутилката и тъжа, че не мога да се напръскам. Сега си харесах и още един - Valentino 'Valentina' и мисля да си го закупя в най-скоро време, но при първа друга възможност - Tom Ford! Хвърлила съм око на още 2 вида на TF, но те вече ще почакат повече. 

ДомоCharm - Череп-касичка
Показах ви го преди няколко месеца в Instagram и написах, че някой ден ще се върна за него. Надявам се, като реша да се върна, да не е изчерпан обаче, хаха. Както казах и в INSTAmarch'16, смятам, че ще отива изключително на сребърно-белия интериор на стаята ми. 

Juicy Couture - Портмоне и раница
Няколко са моделите, които съм си харесала (все в духа на тези от снимката) и като цяло желанието ми е да имам поне още едно портмоне и раница от марката, защото дизайна и качеството, на тези, които имам, са отлични. За портмонетата - допадат ми старите линии на бранда, по-новите изобщо не ме привличат, което е добре, защото старите могат да се намерят доста изгодно в eBay или някъде другаде из нета. Тези раници, предлагащи се в Kohl's, са също по-евтин вариант, с не толкова бутикова цена, но за съжаление достъпът до сайта от България (поне при мен) не е позволен. Цените ги виждам, чрез сайт-посредник. Все пак в eBay има достатъчно хора, които ги продават и няма да ми е трудно да си поръчам. Тук единственият проблем е, че цената на доставка (и други такси) до България е супер висока и единственият вариант е да поръчам на приятели в САЩ, които ще си идват скоро в България.  

Това беше всичко! Има още няколко неща, които желая, 
но тях мисля да ги запазя за The Beauty Wishlist 2, който ще пусна някой ден. 


Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 
Нина

No comments