New In: Новият аромат AVON Viva La Vita

No comments

Съвсем неочаквано получих новия аромат на AVON, придружен с лосион за тяло от същата серия, както и машинка за украса на напитки, която, ако ме следите в Instagram, сигурно сте видели в моите Instagram Stories - прекрасен подарък, благодаря! Вдъхнових се да направя кратък, представящ продукта пост, който може да даде началото и на нова рубрика (New In). Приятно четене! 


Цялостното представяне, ни пренася в Италия, както може да видите и от рекламата на парфюма. Аромат, вдъхновен от италианския начин на живот - така казват от AVON. "Стремим се да имаме само най-доброто. Но всеки един миг и емоция трябва да бъдат изживяни. Рискувай и се радвай на живота. Живей така, сякаш всеки ден е специално събитие." - така продължава описанието и съм много съм съгласна. 


Описание на продукта
Парфюмът е в плодово-флоралната категория, като, водейки се директно от описанието в сайта на AVON, притежава върхови нотки: мандарина, ябълка, розов грейпфрут; сърцеви нотки: мимоза, магнолия, росна роза и базисни нотки: сандалово дърво, кашмирена дървесина, ванилия. 

Лосионът за тяло е със същото ухание, като освен подсилване на парфюма, обещава хидратация и гладка кожа. 

Първи впечатления
Да си призная, парфюмът не е моят аромат, но това съвсем не бива ви повлиява, защото всички си имаме специфичен вкус, що се отнася до аромати, и е много вероятно този да бъде вашият, както примерно за мен са Black Orchid на Tom Ford и The Girl на Tommy Hilfiger. Въпреки това - парфюмът е доста силен и траен и това смятам за важно положително качество. 

Лосионът сякаш ми допадна повече, защото е леко олекотена версия на парфюма. Обещанието за бързо попиване е спазено според мен. Не оставя лепкав или мазен филм и след това кожата е наистина мека и гладка. 

Поръчки
Може да поръчате парфюма, както и лосиона, от онлайн магазина на AVON или да направите поръчка, през личния си представител, от каталог - 03/2017 (09.02-01.03.2017). В момента има ексклузивна оферта за 3 продукта - парфюм и лосион Viva La Vita + гланц за устни Ultra Glazewear. 

*Продуктите са ми предоставени от PR/бранда

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments