GIVEAWAY: AVON Solutions

No comments

С радост правя този пост, за да ви уведомя, че стартирах нова игра, съвместно с AVON България, във Facebook страницата на блога. От много време не съм правила giveaway и, когато от марката ми подхвърлиха идеята, веднага я грабнах! 

Всички продукти, които може да спечелите, са подходящи точно за тази част на годината - пролетта, през която всички, поради една или друга причина, започват да си обръщат повече внимание, защото вече няма да носят 10 ката дрехи. :D 

Аз лично качих онези 6 килограма, от които се бях отървала миналото лято, но кой не качва зимата?! :D Сякаш тялото ни нарочно, за да сме по-яки и устойчиви на студеното време, ни кара да ядем, като за трима, което с липсата на свежи плодове и зеленчуци, си казва думата. 

За щастие, както отново естествено се случва, пролетта и лятото, заедно с дърветата, разцъфва и вътрешния ми глад за салата със свежи зеленчуци и доста по-лека храна като цяло, и всичко си идва на мястото.

Като помощници за стопяването на някой друг сантиметър, стягане и намаляване на целулита, могат да се явят четирите продукта, които подаряваме с тази игра.

Наградата
  • Антицелулитният лосион Cellu Break 5D
  • Антицелулитният гел със затоплящ ефект Thermal Tone
  • Стягащ крем за контуриране на бюста
  • Масажор
Правилата
  1. Да ме последвате в Instagram
  2. Да харесате AVON Bulgaria
  3. Да харесате и споделите снимката на играта
  4. Да оставите коментар под снимката на играта, в който да тагнете две приятелки, които също биха искали да спечелят наградата.
Важно
  • Играта стартира на 29.03.2017 г. и ще е с продължителност до 08.04.2017 г. 
  • Победителят ще бъде изтеглен на произволен принцип чрез WOOBOX и ще бъде обявен на 09.04.2017 г. в моите Stories в Instagram, както и във Facebook.
  • Няма да признавам за печеливши профили, които са умишлено създадени за игри или профили, които масово се използват само за това. Преценката ще бъде лично моя и няма да търпи коментар. 
Успех на всички! 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments