Tommy Hilfiger: Spring 2017

No comments

На 16-ти, присъствах на представянето на новата пролетна колекция на Tommy Hilfiger, в новооткрития магазин на марката в Paradise Center. На събитието присъстваха известни личности, като актрисата и модел Диляна Попова, журналисти, блогъри и други. 

Mimi's Fashion Moments и Tommy Hilfiger бяха направили игра, в която две читателки, на прекрасния блог на Милена, спечелиха пропуск за събитието и се докоснаха по един различен начин до новата колекция. Много ми харесва, че напоследък зачестиха подобни практики - да се канят странични хора, които не се занимават с журналистика или блогване. 

Събитието беше приятно, с напитки и много интересен кетъринг, до който аз отново не се докоснах, но пък заснех! Този път имаше и кът за снимки, които ни изкарваха на място (любимото ми!). Нямаше конкретно представяне, гостите можеха спокойно да разгледат колекцията и да се насладят на вечерта. Аз снимах доста, затова ви оставям със снимките и кратка информация за колекцията и магазина. Приятно четене и разглеждане!

*В края на поста ще откриете информация за игра, в която може да спечелите ваучери за пазаруване в магазините на Tommy Hilfiger.
Според информацията, която получих, магазинът е с нова концепция за Европа, с иновативен интериорен дизайн. Аз лично не успях да разбера кое толкова му е специалното, но навярно не разбирам, хаха. Все пак - много повече ми харесва от магазина в The Mall, в който също имах удоволствието да бъда гост, при представянето на колекция Есен 2016, пост за събитието може да видите тук - Tommy Hilfiger: Fall 2016.



Пролетната колекция на Tommy Hilfiger включва спортни облекла, обувки и аксесоари. И тук отново откриваме капсулната колекция TommyXGigi, която е създадена съвместно с Gigi Hadid, пречупена през нейния личен поглед. 
Магазинът в Paradice Center пръв предлага и новата колекция Hilfiger Denim.







#ИГРА - МоятаTommyXGigi комбинация
По случай откриването на новия магазин, 10 щастливци могат да спечелят ваучер за пазаруване в магазините на Tommy Hilfiger. Единият начин за участие е да посетите метростанция "Витоша", от 11 до 25 март, където ще бъде поставена интерактивна маса, с която ще може да се запишете за участие. Друга възможност е да посетите страницата tommyxgigi.bg, да създадете своята уникална комбинация и да я регистрират до 11 април 2017 г. Успех!
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments