One Of My Days: Guardians of The Galaxy

10 comments

Станах рано. Да, 9 часа е рано за мен. Аз просто обичам да спя до късно и винаги, когато не ми се налага да ставам рано, го правя. Но от друга страна погледнато, режимът ми е скапан. Винаги е бил такъв. Стоя будна до 1-2-3 ч., трудно човек може да стане на време, ако не си е взел нужните часове сън.
Първата ми работа беше да се изкъпя, за да ми изсъхне косата, докато си върша нещата. След като излязох от банята, се захванах с работа, че ми се налагаше излизане и трябваше да свърша няколко неща преди това. Отделих няколко минути на органайзера, докато все още си се размотавах по халат. 

Тръгнах да си слагам разни неща в чантата, с която напоследък ходя, но осъзнах, че този път няма да ми мине номера и се насочих към най-голямата, която имам. 
*Ох, много искам скоро пак да направя пост "Какво има в чантата ми?". Пишете ми в коментарите дали ще ви е интересно да видите.  :)))*

Оправих се набързо, но не успях да хвана по-ранния автобус. Уговорих с Мария за малко по-късно, за да не ме чака тя. Така и стана. Аз леко подраних и я изчаках търпеливо. 

Съвсем неочаквано се видях с една позната, 
която не бях виждала скоро и ми стана много готино. 

След като Мария дойде, седнахме в градинката на Ректората, за да си поговорим за държавния и аз да си излея мъката за това, че само си мисля как нищо няма да направя и ще е голям провал и какви ли не други "красиви" мисли, които ми се въртят в главата напоследък... Но това е истината. 

Направихме си отново selfie. 
Мария е прекрасна, а аз съм без грим на очите и 
приличам на мутирало дете. Ужас. :D 

Все пак основната цел на идването ми в София беше да си дам молбата за държавен изпит. Това и направихме, след като се наприказвахме. Административните простотии, с които ни занимават, са адски безсмислени. Защо ни е да подаваме молба до Ректора, след като сме си взели всички изпити и е нормално да искаме да се явим на държавен, за да приключим с обучението си. Не разбирам. Още повече не разбирам защо системата не функционира нормално и, ако не идеш да провериш, дали всички оценки са ти записани, може да се окаже, че "не си си взел изпитите", защото някой е изгубил протокол, или се е разсеял, докато ти е нанасял оценките в книгата, и да не може да се явиш на държавен изпит. Пълна простотия. Както и да е...

С Мария се разделихме, а аз прекарах следващата част от деня в Mall Of Sofia. Стоян беше запазил билети за кино. Бях умряла от глад и, след като експресно обядвахме в Subway, се отправихме към залата. 


Гледахме "Guardians of The Galaxy" на IMAX. Беше страхотно. Филмът е просто очарователен. Има супер много смях, екшън, а на няколко пъти щях да се разплача. Има си от всичко по малко и препоръчвам на всички да го гледат! <3 И да знаете - Groot е велик. <3

Прибрахме се по залез.

След филма, разгледахме няколко магазина и това е резултатът. Има страхотни намаления почти навсякъде, но аз лично не харесвам Mall Of Sofia, защото има прекалено малко магазини, от тези, които аз харесвам.

От всички покупки, май най-много се радвам на това.
Денят беше към своя край и аз прилежно го описвах и водих финансов отчет, хахах. 

Завърших с преглед на Instagram и поредната прекрасна снимка на Алекс (@alexsashe). <3 И моля ви, някой трябва да оправи проклетото приложение за Instagram за iPad, че е покъртително. :D :)))

Благодаря, че ме четете. <3 
Поздрави,
Нина


10 comments

  1. Duuude, още едно доказателство, че мислим еднакво. Онзи ден се заех с пост "Какво има в чантата ми" хахаха Искам да видя твоята, сто процента е по-интересна от моята, даже се чудя дали въобще да го пускам, че съм почнала сто поста вече и нищо не е довършено хаха.
    Ай мисез ю, супер як пост.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хахахаха, айде да се наканим и да направим съвместно видео на тази тема, мисля, че ще е яко. :D:D:D Едва ли ще го направим, ама идеята е яка. :D :))) <3

      Delete
  2. I'm Groot :D Многоо е сладичък, бих гледала филма още сто пъти:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дааа, най-якият е!
      И аз бих го гледала! <3

      Delete
  3. Аа, без хейт към разработчиците на приложения! Не знаеш какво е... :D

    Пост за това какво има в чантата ти звучи готино :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хахаха, ама аз към по-мащабните разработчици, защото Instagram е някакво доста голямо и популярно приложение, трябва да има по-добра поддръжка, де да знам.

      Супер, ще направя някой ден! :D

      Delete
  4. Сашеееее :3 винаги прекрасни снимки, много ме радват тези твои постове :)

    ReplyDelete
  5. Обожава снимките от постовете ти!
    И да, би било интересно да надникнем какво има в чантата ти *о*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Уху, супер! :)))
      Благодаря ти! <3

      Delete