Music crush: Всеки Следващ Ден

No comments
След като снощи бях на пореден техен концерт реших, че вече е време да направя този пост, които всъщност трябваше да бъде факт много отдавна, но явно му е било писано да бъде първи пост за 2016-та. Хубаво е че започвам годината с нещо толкова позитивно и с нещо, което ме кара да се чувствам така изключително добре душевно.  
С Всеки Следващ Ден списъкът от български групи, които значат особено много за мен, се увеличи на 3. 3 за щастие, нали така? Е, те са една сравнително нова българска група с огромен потенциал. Музиката, която правят е надъхваща и емоционална - неща, които винаги ме спечелват. Текстовете им са особено специални, много от песните им ми влияят страшно положително и грабващо, докосват части в мен, за които сякаш са създадени. Точно и това са целили - да успеят да достигнат до душите на различни хора и успяват! Музиката е страшно професионална, но няма и как да е по-различно предвид факта кои хора участват в самата банда - хора, които вече са се доказали много пъти на българската сцена. Всеки път ми се изпълва сърцето като присъствам на техен концерт, защото носят онази специална енергия, която малко групи притежават. 
Рижия - вокали; Ангел - китара; Иван - китара; Ваньо - бас; Валентин - барабани


През октомври, 2015-та момчетата издадоха своето най-ново EP, което може да слушате и закупите - тук. В профила им в bandcamp може да слушате и другите техни песни - цък. Ако искате оригинално копие от последното им издание, може да им пишете във Фейсбук - тук, където може да следите и за най-нова и актуална информация за групата - нови песни, видеа и най-вече концерти, на които препоръчвам да се ходи! Много бих се радвала, ако харесате страницата им! Групата има и няколко официални супер готини видеа, които може да видите в профила им в YouTube - тук. Там също може да слушате съвсем свободно и песните от последното EP, но е най-хубаво, ако ви хареса, да си го купите, за да подкрепяме качествената българска музика! 

И за финал искам да завърша с една мнооооооооого позитивна и надъхваща тяхна песен! Текстът е много важен! Обърнете му внимание, докато слушате и гледате! Това е енергията, за която говорих по-горе! Всеки следващ ден...! 

"Слабостта ми е такава, че сърцето надделява, разумът ми ще ме прощава!"[любим цитат от "Безсмъртни дни"]

Поздрави,
Нина

No comments