Zoya.BG Birthday Haul

No comments

През декември празнувах рождения си ден и някои от приятелите ми ми дадоха един от най-практичните подаръци EVER - пари. Хах. Аз веднага реших, че ще ги оползотворя за козметика, защото нямах крем за лице, а и любимите ми сапунчета бяха на свършване. Харесах си още няколко неща и направих поръчка от Zoya.BG. На тях изключително много им благодаря, подаръкът им беше от полза! <3 А на вас - приятно четене!
1. Дамасцена - Pine Oil. Изключително много обичам аромата на бор. Затова се зарадвах, когато открих, че в Zoya.BG имат чисто борово масло. Веднага ми хрумна идеята, че ще е перфектно, освен за козметични нужди, и за аромотерапия. Капвам няколко капки в арома лампата и в стаята ми става борова гора. Прекрасно е. 

2. Дамасцена - Pine Water. Вече съм се докосвала до боровата вода (и по-точно водата от бял бор), благодарение на - този - продукт на Florihana. Много ми хареса и реших да си купя още една бутилка, че моята ще свърши скоро. Изненадах се приятно, че водата идва в стъклена бутилка. 

3. SANTE - душ гел Happy Blossom.
Този продукт е малко в секцията "просто го исках", а не в тази "трябва ми/намирам смисъл да си го купя". Нищо, че напоследък съм зарината с душ-гелове, просто реших, че трябва да пробвам този на SANTE. Ароматът е точно такъв, какъвто го описват - грозде и роза. Мирише свежо. Измива нежно и оставя кожата гладка и мека. 

4. UNICA Cosmetics - крем за лице.
Една от най-добрите ми приятелки преди време се беше сдобила с крем на марката и, след известно чудене, реших да се спра и аз на такъв. Колебаех се между Dream Cream на Pure Nuff Stuffно все пак се спрях на този, защото много беше важно за мен да е с помпичка - така кремът е по-предпазен от микроби и ще остане свеж по-дълго време. Като цяло все още нямам съвсем изградена представа, но след малко повече време, като събера достатъчно мнение, може да направя едно голямо ревю.

5 и 6. Dr. Bronner's - кастилски сапун с мента и кастилски сапун с роза. Има ли смисъл да ги коментирам? Правила съм го сигурно хиляди пъти в този блог. Може да напишете в търсачката "Dr. Bronner's" и ще излязат всички постове, в които съм говорила за марката, а тя е наистина интересна и си струва да се пробва. 

7. Nonique - Интензивен крем за ръце.
Около Нова година се случи нещо супер странно на ръцете ми, може някакъв вид алергична реакция да беше, но бяха толкова напукани и сухи, че ме боляха, като си опъвах пръстите. Каквато и да беше причината, положението беше много зле за около 1 седмица. Върнах се в София и започнах да се мажа с всички кремове, които имах, за ръце. Та, затова реших да си поръчам тези бебе-кремчета, за да си нося в чантата. Не ми допада особено аромата, но са наистина подхранващи и удобни за пренасяне. 

8. Zoya Goes Pretty - рол-он с шипка и роза.
Бях любопитна да тествам някои от рол-он-четата на Zoya. Избрах това, защото описанието ми хареса и е точно това, от което се нуждая: "Комбинацията от био масло от роза дамасцена и студено пресовано масло от шипка е подходящa за нормална към суха и зряла кожа. Спомага за по-бързата регенерация при белези и бръчки. Прави кожата по-свежа и еластична." Мажа си от него под очите, на местата където имам белези и в зоните, които се появяват първите бръчки. Звучи сякаш е за по-възрастни жени, но смятам, че по-ранната грижа за местата, на които първо се образуват бръчки, не е за изпускане. 

Това беше всичко за днес! 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро.
Нина

No comments