September & October Favorites'15

No comments

Септември 2015-та ми донесе много хубави моменти в личен план, ново място за живеене, спокойствие, а в материален план ми донесе и няколко много яки нови неща. Октомври беше доста вълнуващ, изпълнен с няколко наистина готини събития, които са част и от любимците в този пост. И двата месеца по някаква очарователна случайност са белязани доста сериозно с животински щампи, хаха. :3
September
Биби
През септември гледах котката на приятели, а както вече споменах в INSTAmonth поста за този месец, тя е невероятна. Последният ден, в който я храних, отидох доста късно у тях и се зачудих дали да не остана да нощувам там. Легнах за малко, а мацанката дойде при мен и почна да ми се гали и мърка и хапе (да, няма как без това). Беше тоооолкова яко, защото Бибка не прави така, не и с всички. Тя е от онези недосегаеми котки, които не обичат да ги мачкат и галят много, но явно си беше свикнала с мен и ѝ беше самотно и затова го правеше.

Tangle Teezer
В един прекрасен ден получих пратка от Avon и, за мое огромно щастие, едно от нещата беше Tangle Teezer. Канех се на четка на марката от доста време и сякаш от Avon ми бяха прочели мислите. Веднага ми стана фаворит. Наистина разресва много лесно и не усещам онова страшно дърпане, както когато се реша с обикновена четка за коса. 

От Америка
Истинският любимец, който се върна през септември от Америка, беше човек и това ми донесе най-голяма радост, но няма какво повече да кажа, тези неща са си лични за мен и затова ще говоря за материалните неща.
Както виждате, възползвах се максимално от възможността да си поръчам така желаните неща от Америка. Раница на Juicy Couture - супер случайно я открих в Kohl’s, но стана така, че не можеше да се поръча до Аляска и се принудих да я поръчам от eBay. Ако ми се отвори пак възможност, бих си поръчала още една! Качеството е феноменално, дизайна и всичко са фантастични. Портмоне на Juicy Couture - ох, няма да ви казвам от колко време си мечтаех за тяхно портмоне. Моделът, който открих в eBay, беше страшно изгоден, защото е от доста стара колекция, но пък беше чисто ново, с етикет и просто... няма такова портмоне - размер, дизайн, златната емблема на JC!!! Несесер за гримове на Juicy Couture - също е от стара колекция и отново беше ново с етикет и го взех доста изгодно от eBay. Да. Имам прекалено много несесери, но откакто докопах това, не съм спирала да го използвам. Нося си в него всички гримове, когато пътувам, и ми е напълно достатъчно, защото нямам кой знае колко много неща.  Сет на Victoria's Secret - 3 несесерчета - едно голямо прозрачно, което е перфектно за пътуване - събира всички нужни козметични принадлежности; едно малко с леопардов принт, което използвам когато искам да нося в дамската си чанта част от гримовете си; едно средно черно, което използвам за организиране на нещата, които нося в дамската си чанта. Всички тези неща използвам с такова удоволствие и кеф, защото са страшно качествени и красиви и най-вече - практични. Казах си, че след това няма да си купувам скоро несесери, но да видим до кога ще издържа, хаха. 
October
Новата квартира
Е, както вече на няколко пъти споменах, след всички тези небивалици, които ни се случиха и след всички тези филми, в които ни вкараха в старата квартира, най-после успяхме да се откъснем и няма как просто да не включа в любимците си за месеца именно новото място за живеене. Което е по-прекрасно от предишното и несравнимо по-спокойно! Имаме си страшно готина хазяйка!. Стаята ми е по-уютна от предишната, кухнята ни е мноооооооого по хубава и си имаме печка за готвене с цели 4 котлона, които работят, та дори и степените им за температура можем да използваме! Велико! Хубавото също така е, че сме си във все същия квартал и до перфектна връзка на градския транспорт. 


Леглото ми
Винаги съм искала голямо легло, което да украся с хубаво спално бельо, покривало и възглавници и да изглежда приятно за окото. Най-после в новата квартира имам такова и веднага се заех да си накупя нужните неща за размера му, а и тъкмо ми трябваха големи торби за юргана от баба, който се оказа перфектният размер за случая. От JYSK си купих комплект - торба и две калъфки (на снимката), две декоративни възглавници и кувертюра, юрганът също е от там, но си го взех преди доооста време, а от Aiko си купих още един много красив комплект спално бельо, част от него може да видите по-долу на снимката с чантата на Ted Baker.




Партито за новата квартира
Готината ни нова квартира автоматично трябваш да бъде осветена с едно парти. Поканихме доста приятели и, тъй като приятелите на съквартиранта и моите се познават, беше страшно весело. Аз направих Орео сладкиша, който май вече ми е запазена марка, съквартирантът направи супер вкусно тирамису, а един приятел направи първата си баница и му се получи жестоко.



Шалът и раницата
Аз като ви казвам, че месеците са белязани със животински щампи, не говоря празни приказки. Шалът, или одеалото - както често го наричам, е от Stradivarius. Много мек, голям и топли. Щампата и цветовете по него са страхотни за моя вкус. Раницата пък е голяма и е с абсолютно същата щампа като и Reebok маратонките ми (цък) и се вързва просто перфектно. Обичам да я нося, защото по принцип съм само с черно и тук-там - сиво, и дава акцент.


Партито на Sephora 
За събитието и впечатленията, с които се прибрах, съм направила специален пост с доста снимки, вижте го - тук. Наистина това беше едно доста вълнуващо събитие, което искам да ми се случи пак и отново благодаря за възможността да бъда част от него!

Ted Baker 2
Нищо, че някои приятели се шегуват с мен и казват, че двете чанти нямат разлика, аз откривам доста и, за съжаление, новата ми харесва в пъти повече и старата (цък) ще си прашасва дълго време. Какво да се прави. Тази е по-голяма и дизайна на самата чанта е много по-хубав и да... И със сигурност, живот и здраве, ще си взема Ted Baker 3, но ще избера друг цвят за разнообразие.

Благодаря, че все още ме четете и наблюдавате! 
Казах си, че е глупаво да правя обещания в блога, защото е трудно да ги спазвам, но все пак се надявам тази година активността ми да е по-висока и, освен стандартните рубрики, които правя, да успея да публикувам и други интересни неща. 

До скоро! 

Поздрави,
Нина

No comments