November Favorites'15

No comments

Време е да завърша с рубриката Monthly Favorites за 2015-та, но реших да разделя ноемврийските от декемврийските любимци, защото са се насъбрали доста и искам да дам на всеки месец нужния отделен пост. Тъй като го правя отново с малко закъснение, а и мина известно време, ще споделям отново на места и някои неща за тези любимци към сегашно време (януари'16). Тези дни ще се появи и December Favorites'15. Приятно четене.

Златното яке и
леопардовото палто

За това как се сдобих с тях може да прочетете в един от постовете от рубриката One Of My Days - тук. Там описах интересното преживяване, което беше купуването им. Златното яке го облякох веднъж в един изключително дъждовен ден. Валя ме доста, а то определено спаси положението. За леопардовото палто беше прекалено топло през ноември и мисля, че за първи път го облякох едва през декември, но от тогава го носих доста често и продължавам.

MELEKH - промото на "Монохром"
Melekh са една от любимите ми български хардкор групи. Мисля, че някъде из блога това вече съм го споменавала, но не е зле да го кажа пак. Дълго време не бяха издавали нещо на диск и на 14 ноември представиха "Монохром" в Mixtape 5. Албумът включва няколко издавани вече песни и няколко нови. Концертът беше толкова жесток, като и всички на Melekh. Един от най-силните моменти беше изпълнението на "Поход на безумието", която е с гост-вокал Георги от Expectations - следващата най-любима моя хардкор група. Обединената енергия и на двете групи беше заляла сцената, а аз стоях безмълвно. Ако харесвате по-тежка музика, може да чуете целия албум "Монохром" - тук
Другата причина този концерт да попадне в любимците ми беше и последното изпълнение на Резервен план, което аз и много други, се надяваме то да не е наистина последно, защото не е редно една толкова силна българска група да престане да съществува. Те качиха и цялата си дискография за свободно слушане и сваляне - тук. А аз искам да насоча вниманието ви и да ви поздравя с любимата си песен - Всички мостове горят

Puma X Vashtie (R698)
В един слънчев (или не, не помня вече, хаха) ден разглеждах в ASOS обувки и попаднах на модел на Puma, който много ми хареса, но нямаха моя размер и почнах да го търся из Google. Така попаднах на сребърната версия на моята златна Puma, а малко по-късно и на самата нея. Да, знам - златни обувки? Странно е, дори за мен, нищо че съм на златна и сребърна вълна от години за интериор и от скоро за дрехи. Да, не на всички такива "крещящи" обувки са им по вкуса, но на мен лично ми се стори готино.Цялостната ми визия в повечето от случаите е само черна или черно-сива, нищо не ми пречи да вкарвам някакви ударни елементи, като тази златна Puma. 
Starbucks "Gingerbread Latte"
Откакто видях, че отново го предлагат, май друго не съм си поръчвала. Миналата година се зарибих по него, а тази година буквално се вманиачих! Сериозно, ако не сте го пробвали още, бягайте към Starbucks (ако все още го има, последно го пих на 9-ти януари'16), да поправите грешката.

Бургера от Buger in House (Sofia Ring Mall)
Един прекрасен ден Ат ми каза, че ще ходят да се разходят до IKEA и Ring Mall и щели да ядат някакви вкусни бургери. Аз изключително харесах идеята и реших да ги придружа. Разходихме се, а после ядохме това чудо на чудесата. Аз си поръчах, хм... леко не помня какво точно беше името на бургера ми, но помня, че си добавих допълнително чедър и бекон. Леле. Беше жесток! До сега не бях яла толкова вкусен бургер... *През декември това щеше да се промени, но... ще разберете по-долу.* Препоръчвам много да опитате бургерите в Buger in House, определено няма да се разочаровате! 



Леопардовата пижама
Към края на ноември се прибрах за малко в Чирпан, защото не го бях правила скоро. Там ме чакаха разни подаръци от една братовчедка и един от тях беше именно тази супер сладка пижама. Изключително и се зарадвах, защото тази жена е улучила по някакъв невероятен начин моя вкус в момента... Голямо съвпадение е да ми подари пижама точно с такава шарка. Супер сладурска е и е перфектна за студени зимни дни. 

Родопи

Докато си бях в Чирпан с нашите решихме най-после да се разходим до Белинташ. Качихме се на колата и с разни упътвания, които бях приготвила, стигнахме до желаната от нас точка. Преживяването си беше доста хубаво, интересно, странно. Хм. Доста разнообразни емоции си имаше, но по-подробно ще обяснявам в пост, който мисля да направя за това. Имам няколко хубави снимки, които искам да споделя с вас. Родопите са си Родопи. Най-любими и прекрасни, най-невероятни и мистични. Мои са си! <3 

Това беше за моите любимци през ноември! 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 
Нина

No comments