TL;DR: Shopping Day

No comments

Вчера бяхме на планина (пост за това ще пусна скоро в блога), а днес бяхме "от другата страна" - по магазини. Реших да ви разкажа, в един пост от поредицата кратки постове - TL;DR, през кои точно минахме и какво си купих аз, нещо като mini haul.  

Първата ни спирка за деня беше Serdica Center, защото Ат и Ваньо трябваше да оставят колата на автомивката в мола - btw, много са доволни от този център - Fresh - измиват отвътре и отвън перфектно за 21 лв. Препоръчват! През времето, в което миеха колата, ние се разходихме из мола - спряхме при нашите приятели в Converse и после отидохме в Piccadilly, откъдето си купих праскови, ягоди два банана (един, от които изядох още в мола за закуска) и авокадо. Утрешния ден се пада Плодово-зеленчуков, от режима ми за хранене, и трябваше да се запася с плодове. Ягодите миришеха супер силно, чак биеше на изкуствено, но все пак реших да ги пробвам, защото от няколко дни ми се хапваха.

След като измиха колата, отидохме в Jumbo (на Ботевградско шосе). Оттам си купих:
  • Голяма "ваза", която е доооста широка и смятам да използвам за съхранение на някакви неща около мястото ми за гримиране. 
  • 2 малки кутийки, в които да съхранявам дребна храна в хладилника, която искам да запазя свежа. 
  • Магическа гъба. Това е нещо велико, което не бях използвала до онзи ден, в който "откраднах" от съквартиранта няколко парченца и си почистих обувките с тях. Белите ми подметки станаха като нови! Двете гъбки струват 2 лв (на промоция), но да знаете, че доооста бързо се "изпаряват", т.е. смятам ги за леко скъпи, предвид това, че не са икономични.  
  • Четка за миене на чинии, която няма да използвам за чинии, а за почистване на фугите в банята. Адски ми е гнусно да търкам с нещо друго и исках да си купя четка с по-дълга дръжка, която да ми помага за това. 
  • Пазарска чанта. Изгубих най-любимата си пазарска чанта и още ми е мъчно. Няколко години не съм се разделяла с нея и не мога да повярвам, че вече я няма и не мога да си намеря пак същата - черно-бяла. Плача. :( Тази си я купих, за да се опитам да заменя старата, но нещо не и се радвам особено. *Колко е странно, че плача за чанта, хаха.*
  • Голям буркан - за съхранение на сухи хранителни продукти - като паста, елда и т.н. 
  • Сито. Нямах до сега, а в много рецепти се изисква да пресеем брашното.
  • Прозрачна кутия - от онези за съхранение на гримове и червила. Отново ще ми служи за организиране на beauty местенцето ми. 
  • Чиния. Имам същата, но беше само една, а исках да са ми две. Много ги харесвам - чисто прозрачни, с някакви "кристални" елементи. 
Приключихме с Jumbo и се отбихме в Lidl. Оттам си купих шоколад с 81% какао, че днес съм на въглехидрати и трябва да вечерям нещо сладко + черен шоколад! Купих си и многозърнест хляб, който беше изваден преди минути от фурната, защото пареше, като го пипнах - уникален беше. Бях яла само банан  и, след като излязохме от магазина, му се нахвърлих - вървях към колата и си гризках, рай! :D 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 
Нина

No comments