April Favorites'16

No comments

Напоследък съм доста редовна в блога, но тази рубрика определено изостава. Точно затова, ще пиша и обяснявам нещата с поглед назад, но ще включвам и настоящето, защото някои от нещата не са свършили и имам какво ново (към датата на публикуване на този пост) да добавя., като за пицата с блат от елда например. И в този пост мога да кажа, че духовните любимци са на почит, което ме радва изключително. Приятно четене! 

Един чуден ден в Русе
Едно от пътешествията ми през април беше до Русе. Един от дните, в които бях там, реших да снимам за рубриката One Of My Days и го споделих с вас тук. 
Разгледахме Jumbo, посетих ново място, извън Русе, където се насладихме на чудно шоколадово суфле. Хапнахме вкусно в La Strada, починахме си, а вечерта пихме по нещо в Deep. Целия ми ден, може да видите в снимки и текст в "One Of My Days: Един чуден ден в Русе". 



Пица с блат от елда
Това е нещото, с което може би ви надух доста стабилно главата през април (а и след това), но като открия нещо готино, ми е трудно да го оставя на мира - превръща ми се в някаква мини манийка и му се радвам до последно. Понякога ми омръзва, защото прекалявам, но до този момент това не се е случило с елдения блат. *Наскоро започнах хранителен режим и в деня, в който мога да ям елдени зърна, не мога да ям яйца или брашно и трябваше да измисля начин да си правя блат, който да се държи по някакъв начин. Реших да пасирам елдата и се получи. Единствено ми се струва, че би трябвало да правя блата по-дебел и трябва да хвана цаката на печенето, защото моят се разпадаше на места. Все пак - хубаво е, че може и без яйца, хората, които не ядат, ще са доволни, хаха. Link за рецептата - тук

Концертът в Grindhouse
Един единствен път бях на концерт в Grindhouse и определено не останах доволна, след това само съм се мусила, че някои от концертите, които са ми били интересни, са ги правили там. Един ден обаче обявиха концерт на групи, които прекалено много обичам, а и всички мои приятели щяха да ходят и реших, че ще е забавно и трябва да му дам втори шанс. Е, добре, че го направих. Въпреки, че звукът е малко силен и е леко неприятно, атмосферата е супер свежа, явно са ми се променили възприятията, хаха. Докато стояхме отвън чувахме групите, имаше и места за сядане, супер. Самият концерт и изпълнение на групите няма да ги коментирам, защото те са си винаги яки, но определено се зарадвах на цялото събитие и най-вече на мястото и затова го включвам в този пост. 




Кичестият габър
През април пътувах и до Чирпан. С родителите ми си спретнахме разходка из Средна гора, която подробно ви описах в - "Средна гора: Кичестият габър и хижа Каваклийка". Много обичам дървета и тази красота и величие нямаше как да не попадне в поста ми за любимците. Ако имате някога възможност, обезателно идете да го видите! Няма да останете разочаровани.





#comingsoon
В любимците ми за месец май очаквайте малко повече "продуктово позициониране", хаха.

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 
Нина

No comments