December Favorites'16

No comments

И нека приключим с 2016-та в блога, с последния пост от месечните рубрики - любимците ми за декември. Ако искате да прочетете Insta-дневника ми, може да цъкнете - INSTAdecember: Декември в снимки от Instagram'16 и My INSTAstories: December'16, там освен целия ми месец в снимки, ще откриете и кратки разкази за по-вълнуващите моменти - местата, които съм посетила, новите неща, които съм опитала и всичко, което ме е вдъхновило и вълнувало през моя любим декември! А сега ви оставям с любимите ми неща! Приятно четене и разглеждане!

FINGAH: The Beanie
Обожавам да нося beanie-та. На първо място - защото топлят, но и защото са супер casual аксесоар, включващ се добре в моя личен стил на обличане. Бях хвърлила око на българската марка FINGAH и реших да си поръчам beanie, защото нося само едноцветни шапки, а много исках да разчупя с някакъв надпис. Та, малко не бях наясно с поръчката и доставката и реших да пиша до самия мозък, стоящ зад FINGAH, Евгени. След като се уговорихме, последва среща, по времето на която освен, че се сдобих с beanie-то, получих и няколко страхотни снимки, който споделих в outfit поста - FINGAH: The Beanie

Birthday Party and Presents
Мхм. И аз станах на четвърт век, уау. Нищо, че някъде през 2016 си мислих, че вече съм ги навършила, хаха, но това е една друга история, забавна история. Уж, бях решила да правя много скромно парти, така и поканих сума народ. Странна работа. Все пак - не съжалих изобщо, беше велико. Исках да включа събитието и всички подаръци, които получих, за да благодаря специално на всички хора, които дойдоха и направиха 25-ия ми рожден ден много специален! Благодаря на любимия, близките и приятелите ми! Обичам ви! 

Черепът от ДомоCHARM
Това е нещо, което исках от известно време и което си закупих с част от паричния подарък за рождения ми ден, затова - специално благодаря. Не знам дали съществува по-перфектна декорация от тази за работното ми място. Исках я специално в сребърно, защото се включва супер в цялостната сребърно-черна тема. Освен всичко е касичка, която затворих и не мога да отворя, защото явно има нужда от някакъв вид ключ, хаха. И на последно място - като отидох да си го купя, извадих голям късмет, защото беше последна бройка и, според това, което ми казаха, можело да не зареждат пак! 


Вазичките от Jumbo 
Те са най-любимото ми нещо за декорация и съхранение - в едно. През годините съм се сдобила с няколко, които в момента помагат beauty мястото ми да изглежда страхотно (според моите лични вкусове) и в същото време да е организирано. Наскоро си купих още една (квадратната на кръгчета, на снимката). Досега не ги бях виждала в асортимента на Jumbo - има голяма и по-малка. Аз си взех голямата. Използвам я за съхранение на палитри и други гримове и смятам, че е страхотна находка. Може би забелязвате, много ибчам стъклени и прозрачни неща, защото смятам, че другият цвят, от самите гримове, е напълно достатъчен. 
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро!

No comments