INSTAdecember: Декември в снимки от Instagram'16

No comments

Декември беше много динамичен месец, изпълнен с куп събития, подаръци и весели моменти. Стартът на приятните изненади бе поставен с получаването на няколко пратки от любими онлайн места и закупуването на първите ми Converse. След това последваха - концерт на любимата ми българска хардкор група - Expectations; launch парти на Remix.bg - The Blog; участие в първия Коледен базар на WWF България; весел shopping с приятели в Jumbo; една неочаквана фотосесия с Fingah; много прекрасни изненади и подаръци за рождения ми ден; парти за рождения ми ден!; пътуване до родния ми град за Коледа; леко разболяване и бързо оздравяване и отпразнуване на Нова година в София. Междувременно бяха изядени доста бургери, ще видите. Оставям ви с пълния преглед на месеца ми в снимки и по-подробен разказ! Приятно четене и разглеждане!

Месецът започна с получаването на няколко много желани пратки от любимия ми сайт - iHerb и от FeelUnique, които ще видите в някой от постовете от новата рубрика, която ще се появи скоро в блога - My Beauty Favorites. Много време беше минало, от последната поръчка от FeelUnique и бях забравила тотално дали ще трябва да си взема аз пратката от пощата или ще ми я донесат до вкъщи. За мое огромно щастие, един ден, супер неочаквано, дойде куриер, но повече за това в някой друг пост...

A photo posted by Nina Haveheart (@ninahaveheart) on

Междувременно, се сдобих с първия си чифт Converse, но по-специалното в случая е, че това е единствения чифт обувки, които притежавам, и са годни за мокро време! Време си беше да си купя и такива, хаха. За тях пък по-подробно се обяснявах в един от постовете във Фейсбук страницата ми

A photo posted by Nina Haveheart (@ninahaveheart) on

Неведнъж съм споменавал Expectations в блога си, колко ги обичам и т.н. Напоследък все по-рядко се случва да имат концерт и когато имат това е Велико събитие. Този концерт обаче не беше съвсем обикновен, беше хем радостен, защото вокалисът им, Гошо, имаше рожден ден и хем тъжен, защото двама от членовете на групата я напуснаха официално - Данаил Биковски и Ивайло Тотев. 


Следващото събитие за месеца беше launch партито за новия блог на Remix.bg - Reuse. Reduce. Remix - The Blog. Непременно трябва да го погледнете, защото от официалното откриване, досега, са се събрали доста готини публикации. 


През декември WWF България организираха първия си Коледен базар, в който участие взеха 16 творци. 50% от печалбата на базара, отиваше за каузите на организацията. Аз се включих, като помагах на място и два дни бяхме от сутрин до вечер в Бизнес парк София. Ако сте пропуснали базара, може да помогнете, като закупите нещо от онлайн магазина им с дарителски продукти - shop.spasetedivatapiroda.bg. Там може да закупите и виното от снимката (долу), страхотно е!


През този месец се сдобих и с поредната дреха с щампа по поръчка от teniski.eu. Направих я специално за червеното hoodie на Juicy Couture и един бъдещ Outfit Of The Day, който се появи отчасти вече в блога под формата на FINGAH: The Beanie, но смятам да му направя подробна версия някой ден.



Бяхме се събрали с няколко приятели у нас, на нещо като Парти за рождения ми ден Vol. 2, и аз ги накарах! да си поръчаме бургери. Исках много да опитат любимия ни Skapto Burger, но точно в този ден не доставяха и си поръчахме от Street Chefs, което определено не беше лош избор. Освен това, гледахме Don't Breathe и Димитър му даде 10/10, а той е супер критик за всичко, не само за бургери, хаха. Филмът остави без дъх цялата компания!


Малко, преди Коледа, си опаковах багажа и заминах за Чирпан. Взех с мен тазгодишния аромат за това време, изцяло благодарение на коледната колекция на Lush. И благодаря на съквартиранта за това, че допълни душ-гела ми с балсам за тяло от тази серия. 



Започнах да усещам, явно е свързано и с увеличаване на годините ми, все по-голяма носталгия към всичко в Чирпан. Прекарах си едни чудни и спокойни дни там и после не ми се прибираше и, като се върнах в София, ми беше много тъжно. 


A photo posted by Nina Haveheart (@ninahaveheart) on


В Чирпан, се разболях, но 2 дни, без да мърдам от леглото, изглеждайки един сезон на The Big Bang Theory и Сам вкъщи - 1, 2 и 3 и изпивайки 50 литра чай с джинджифил, всичко си дойде много бързо на мястото и за Нова година бях в отлично състояние. А тя - беше чудесна!

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

No comments