First Impression: Avon Christmas Gift

No comments

Покрай празниците, AVON България ми дадоха възможност да си избера продукти от каталога им, които да ми изпратят, като комплимент. Нещата, които си избрах влизат в три категории - декоративна козметика, маникюр и бяла козметика и реших да споделя с вас какво е моето първо впечатление от тях. Този пост няма за цел да прави цялостно ревю, имайте го предвид. Всички продукти може да откриете в каталозите на марката, както и в онлайн магазина им. Приятно четене!


Снимка:
AVON



Спирала LUXE
Едно от нещата, които се забелязват на пръв поглед е, че спиралата, току-що отворена, е по-суха от последните няколко спирали, които използвам, което смятам и за плюс - защото по-течните спирали слепват миглите по-лесно и за минус - защото по-бързо ще засъхне и ще стане негодна за използване. При първото нанасяне останах доволна, защото получих добър ефект на миглите. Струва ми се, че повече издължава, отколкото дава обем, но с втори слой и това се получава добре. Другото, което ми хареса е, че даде лека извивка на миглите - нещо, което при другите ми три спирали, не наблюдавам, като ефект. Четката е удобна - не е много голяма, нито много малка, а формата ѝ е добра. 
Снимка:
AVON

Червило LUXE (Nude Slip)
Много исках да пробвам някое от червилата от тази серия, а тъй като напоследък съм на nude вълна, грабнах Nude Slip. С първия допир до устните, усетих червилото като масло - страшно нежно и хидратиращо, но не и лепкаво, което е страхотно! Като цвят - на мен лично ми е малко светло, затова го нося смесено с някое друго. Определено цветът кара устните ми да се губят, но това не смятам за минус, защото за друг цвят кожа, може да е перфектно. Определено бих пробвала и други цветове от тази серия.

Снимка: AVON
Палитра LUXE (Cocoa Couture)
Първото нещо, което прави впечатление е опаковката - много елегантна, а и за мое огромно учудване - много лека. Може би ще е по-добре, за да бъде още по-компактна, ако я направят няколко идеи по-тънка, но това не е толкова важно. Избрах цват Cocoa Couture, за шоколадово-опушен грим. Пигментацията я оценявам на 4.5/6 по интензивност, а трайността - 5/6. Сенките се преливат лесно и не се ронят прекалено. Комбинацията от цветове могат да ви дадат без проблем както по-лека, всекидневна, така и по-тежка, нощна визия.

Снимка: AVON
Лак Magic Effects Mineral Crush (Agate)
Имам два лака от тази серия и миналото лято, когато се сдобих с тях, ви споделих в два Instagram поста - тук и тук - че много ги харесвам. Мнението ми за тях не се е променило, защото са страшно наситени и с един слой получаваш перфектен резултат, а и скоростта на засъхване е невероятна, както и трайността - просто 6/6. За този цвят конкретно - мислих, че ще е малко по-син, а той е по-скоро с лилав нюанс и леко се различава от картинката в брошурата.

Снимка: AVON
Околоочен крем
ANEW Nutri-Advance
Това е първият крем за лице, от доста време насам, който използвам и не е с по-чист състав, но нямах никакъв и реших да взема този, докато се наканя да си купя друг. В интерес на истината - много ми хареса. Консистенцията му е доста гъста и първоначално се усеща тежък, но попива бързо и не лепне. Оставя зоната около очите осезаемо хидратирана и има стягащ ефект, който се усеща наистина, след като нанесете крема. Ароматът му е много лек и приятен. Не дразни изобщо нежната кожа и ми е страшно удоволствие да го използвам. 

*Всички продукти са ми изпратени, като комплимент, от AVON
Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

No comments