November Favorites'16

No comments

Това е първият пост, в който няма да включа beauty любимци, защото, както споменах, тях ще отделя в нова рубрика - My Beauty Favorites, която трябва да очаквате съвсем скоро. От днес нататък, в Montly Favorites, ще включвам всичко друго, както е било досега, без козметика и неща свързани с красотата, като цяло, тук обаче все още ще виждате любимци като дрехи, аксесоари, обувки и т.н. А сега - приятно четене и разглеждане!

Чанта H&M X Kenzo
Сигурно вече станах досадна с тази чанта, но тя е от онези неща, на които се радваш много и всеки път, като ги гледаш, ти става благо. Затова нямаше начин да не попадне в месечните ми любимци за ноември. Харесвам я, защото е първата ми малка чанта, която ми позволи да разбера колко са удобни всъщност малките чанти. Обожавам дизайна ѝ, цвета, щампата. А дръжката е възможно най-удобната. За съжаление, вече не може да се намери в България, защото колекцията не е налична.

Juicy Couture hoodie
Това е една от причините, заради които обичам да пазарувам в магазини за дрехи втора употреба - страхотните находки, за изключително малко пари. Най-добрите си открития, до този момент, съм направила онлайн в - Remix Second Hand. Разправях ви за част от тях в - Remix Second Hand: Мнение и находки, а в Instagram ви показах страхотния чисто нов несесер на Ted Baker, който грабнах за сумата от 20 лв, от същия магазин. Hoodie-то на Juicy Couture е поредното доказателство за това. Дни, преди да си го поръчам, си говорих с приятелка, че едно време много обичах червения цвят, но сега изобщо не съм му фен. Но това, че си го закупих, за пореден път доказва, че всичко е относително. Та, да продължа по същество - страхотна находка, за 22 лв, в много добро състояние, отлично включващо се в някои мои outfit-и, особено с шапката на Fingah, за която ще стане дума в December Favorites'16. Много ми харесва материята и цвета - точно такова червено, каквото бих могла да понеса да нося. 

Снимка: Skaptoburger Facebook page
Double Skapto Bourbon Burger 
Това е второто нещо, за което ви надух главата, хах. Но няма как... Кралят на бургерите е именно Double Skapto Bourbon Burger от Skaptoburger или Skaptobara. В момента няма да говоря конкретно за специфичните му особености, които ни накараха да се влюбим в него, защото предстои пост, както бях споменала във Фейсбук, в който ще видите моите топ места за бургери в София и любимите ми бургери. Отсега ще кажа - той ще бъде на върха на този топ, без никакво чудене. Много се съмнявам да опитам бургер, който да го измести, до пускането на поста, хаха. Ще кажа само - отидете и го опитайте, сигурна съм, че няма да съжалявате. А, и още нещо - не са ми плащали да рекламирам, а и да ми бяха платили - знаете, че винаги ще получите напълно искреното ми мнение за всичко! 

Черен шал от H&M
Странно е, че досега не съм имала черен шал, като по принцип всичко черно ме привлича с изключителна мощ. Реших да създам поредния all black outfit и за целта ми трябваше чисто черен шал и, след като го купих, не съм спирала да го нося. Това е шалът на зима 2016/2017. Закупих го от H&M - огромен, но най-хубавото - много мек и супер cozy на усещане. 
Не съм сигурна дали все още може да се открие по магазините им, но наистина препоръчвам с две ръце! Освен това, цената му беше супер приемлива за толкова голям шал, така че... 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате! 

До скоро! 

No comments