INSTAmarch: Март в снимки от Instagram'16

No comments
Ах, този месец буквално направих някакъв рекорд в Instagram, а дори не се усетих как качих толкова много снимки, но това е - 29 качени снимки /3 от тях за постове/. Ама какво се учудвам, нищо чудно април да кача повече снимки, защото само вчера споделих 7! Ако не ме следите в Instagram (тук или ninahaveheart в search-а), направете го, защото там определено съм доооста активна! <3 Днес ще ви покажа моят март месец, 2016 в снимки. 

Март беше цветеееен, все пак и пролетта дойде! Изпълнен с много приятни моменти - партита, събития, концерти, разходки, храна! Много се радвам на някои от снимките си, изпълват ме лично с вдъхновение, особено първата ми е абсолютен фаворит! Реших този път да извеждам допълнителното описание към снимките отгоре, извън снимката, за да е по-нормален шрифта за четене. Приятно разглеждане (и четене!).
Изключително съм радостна от това, в което са се превърнали някои кътчета от стаята ми. Има определено какво да подобрявам, но само се вдъхновявам, че някой ден, като имам собствено жилище, ще съумея да си го направя така, че да е приятно за окото (според моите лични предпочитания, де, на някой друг може и да не му харесва).
"Днес е ден за чистене, пренареждане и изхвърляне
на ненужни неща. Когато всичко е на мястото си,
 е най-добре. :3 #home #details #interiorinspiration"  
По време на една чудна разходка, се отбихме с Айв да хапнем мекици в Мекица и Кафе! :3 Много приятно местенце, посетете го, ако още не сте го направили! Аз много се радвам на пълнозърнестите, дори до сега не съм опитвала нормалните, а казват, че били още по-яки. 
"Пълнозърнести мекици FTW." 

Влюбих се в този череп-касичка от ДОМОcharm. Просто е велик. Така добре ще си пасва на част от интериора в стаята ми, че... :Х Цената му не беше много висока, но за момента се въздържам повече от излишни покупки, извън наложителните (тук-там някоя глупост :D).
"Ох, че красота. Ще се върна някой ден за теб. <3" 

 Попитах ви и във Facebook дали може да се сетите за какво снимам и там успяха да познаят, затова  ще споделя и тук - "Какво има в козметичния ми несесер!". Нямам търпение да ви го покажа, но още не съм решила кога ще пусна този пост, че програмата е пълна.
"Снимам нещо за блога, но какво ли е то? :3 #photography #blogging
 #bgbloggers #beauty #makeup #canoneos #sigmaflash"
"Моят съквартирант ме усмихна много днес и му благодаря! :3
Честит празник на всички жени! <3 Бъдете здрави и обичани."
"#разходкивдъжда #gangstagangsta"
"Birthdayyy girlll!!! I love you, Att!!!"
"Sheddddddddddd parteeeeeeeey. @shedd.bg #sheddbg #shedd"
"#cutiepies" 
Димитър много обича суши (е, то и аз, хаха) и почти винаги, когато идва в София, си взимаме. Много ни е любим Sushi Express. Качеството е на ниво, а цените не са много високи. 
"Храната е най-вкусна, като не я ядеш сам. :3"
"Звездният сладкиш. :3"
Тази вечер ни бяха дошли на гости приятели и Дамяна си носеше GoPro-то, та нямаше как да не се възползвам и да запечатам част от вечерта.
"GoPro, yo."
"ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН! ЛЮБОВ."
"LAST REMAINS."
"Тук са, тук са! И са приказни! В iHerb още са намалени от 30 на 19 долара
 и, с код за отстъпка $5 - PDD469 (при първа поръчка), излизат $18
с доставката до България. :3 #realtechniques
#makeupbrushes #samanthachapman #nicchapman #iherb"
Тук бяхме с Айв на Перловска в Южен парк, докато чакахме Димитър да мине на интервю за виза. Беше ми доста трудно да направя снимка, в която да не хвана боклуци. Ужасно.
"Waiting..."
"Asking Alexandria socks FTW. #poser #askingalexandria #starbucks"
Това беше моят месец март! 

Благодаря, че ме четете и наблюдавате!
Поздрави и до скоро! 
Нина

No comments